Beni de saysana.Bütün Luffy’ciler başıma üşüştü resmen… bu hayatta düşmeyeceksin…
Beni de saysana.Bütün Luffy’ciler başıma üşüştü resmen… bu hayatta düşmeyeceksin…
Yok biz düşene kadar vuruyoruz. Düşünce de bırakıyoruz. İnanmıyorsan aha reddi dayıya sor. @RedTeroR Öyle değil mi red dayı?Bütün Luffy’ciler başıma üşüştü resmen… bu hayatta düşmeyeceksin…
Sen de sanki Zoro’culukta vardı reyiz… ama üşüşmek istiyorsan buyur… hakettiysem eyv… skksksskBeni de saysana.
Siz bizden önce düştünüz Raiden’cığım… Nika olayında öyle bir düştünüz ki… vurmayan kalmadı…Yok biz düşene kadar vuruyoruz. Düşünce de bırakıyoruz. İnanmıyorsan aha reddi dayıya sor. @RedTeroR Öyle değil mi red dayı?
Hatırlamıyorum.Siz bizden önce düştünüz Raiden’cığım… Nika olayında öyle bir düştünüz ki… vurmayan kalmadı…
Sen de sanki Zoro’culukta vardı reyiz… ama üşüşmek istiyorsan buyur… hakettiysem eyv… skkskssk
Red'i seviyorum ben ya iyi birine benziyor her ne kadar Sanji vs King konusunda Sanji'ye vererek beni bir miktar üzmüş olsa da.Dostum Red'in bir Allah dediğine inan o da inanmazsan ucu sana dokunuyor (müslümansan eğer tabi) teknik olarak diye. Silver mübarek adamdır tezgahla işi olmaz.
Boş yere hepsine balon demiyoruz.Yok öyle bir şey ben Newgate kadar yaptığı şeylerin irdelendiği başka karakter görmedim. Roger'a falan kim laf söylüyor..
Onu Montana bile kurtaramaz sonuçları tekrar lobi sınavına girmek bu yaşta tekrar sınav çilesi yeter ona.@Millennium Wizard Gelme bu oyuna. Bırak yaptığının sonuçlarını çeksin.