Yalandan coşkuya kapıldım bir an. Meğer sadece başlık açılmış.
Sizin gibi bir adamın yanına ilk 11 dizmediğim için az puan aldım yoksa birincinin seçimleri bile pek iyi değil.Dövüş tahminlerini gördün mü? Arabayla gidiyor olsanız denize doğru kırardı direksiyonu.
Harbiden....@Smoker Çok fena fake yedim olmaz böyle.
Sen de aynısını söylüyorsun, karakterin hedefi veya yaptığı bir şey yok. Oden konusunda bile sustu oturdu. Ace zaten başarısızlık. Ace'in ölmesi de Wb yüzünden denebilir, Shanks uyardığı halde aptallık yaptı.Bence de Wb balon. Roger, Wb Korsanlar Kralı olmayı hedeflemediği ve Wb'nin tayfa üyesine secde ettiği için kral olmadı mesela.
Ne alaka ? Wb zaten gitme dedi. Ace dinlemedi, Shanks'ın öngörüsünü Wb'de yapıyor yoksaSen de aynısını söylüyorsun, karakterin hedefi veya yaptığı bir şey yok. Oden konusunda bile sustu oturdu. Ace zaten başarısızlık. Ace'in ölmesi de Wb yüzünden denebilir, Shanks uyardığı halde aptallık yaptı.
Sizin gibi bir adamın yanına ilk 11 dizmediğim için az puan aldım yoksa birincinin seçimleri bile pek iyi değil.
@Smoker Çok fena fake yedim olmaz böyle.
balonun en önde gideni garptır mf'de gördük. Ne veletleri adam etti ne korudu zaten ace olmasa luffyde eşşek cennetini boylayacaktı.Hiçbir şey yapmayıp çok şey yapmış gibi anlatılan karakterlerin balonu patlayalı çok oldu Tiksav. Garp ve Roger neyse ama Wb direkt balon yani. Her konuda en tepeye koyulan Shanks ve tayfasına ne olacağını da merakla bekliyorum.
Ben Kid&Law, Bm eşleşmesini ve bizim ikilinin indireceğini bildim ya bana yeter o