Onları da gözüm pek tutmamıştı zaten. Bu Luffycilere pardon Nikacılara günahını bile vermeyeceksin demek ki.
Onları da gözüm pek tutmamıştı zaten. Bu Luffycilere pardon Nikacılara günahını bile vermeyeceksin demek ki.
Eyvallah da kimseye derken sana bile mi güvenmeyeyim dostum?Dostum liste çok uzun sen şimdilik kendinden başka kimseye güvenme kendini bile arada bir sorgula maniple edilmiş olabilirsin. Genel olarak böbreğini seviyorsan Zoroculardan ciğerini seviyorsan amiralcilerden uzak dur.
Israrla Toon Force olduğunu inkar edince Toon Force olmuyormuş, yüklenelim arkadaşlar .
TV Tropes da eklemiş, hain Luffy haterlarına bak sen.Toon Physics - TV Tropes
Animation Tropes, of course, occur in most Western cartoons of the classic era. Like any genre trope, they became consistent enough to be considered the "natural laws" of that setting. Toon Physics hangs a lampshade on those tropes, by explicitly …tvtropes.org
Elbette, seni yalandan silvera karşı dolduruyorum mesela.Eyvallah da kimseye derken sana bile mi güvenmeyeyim dostum?
Hiçbir şey yapmayıp çok şey yapmış gibi anlatılan karakterlerin balonu patlayalı çok oldu Tiksav. Garp ve Roger neyse ama Wb direkt balon yani. Her konuda en tepeye koyulan Shanks ve tayfasına ne olacağını da merakla bekliyorum.Wb, Garp ve Roger'ı kimse patlatamaz usta.
Ayrıca Wb'nin ve Roger'ın tayfa üyesini her gün rüyasında gören adamla hiç olmaz o iş.
Evet Kaido uyanış açıyor Zoro gülerek üç kılıcını da karartıyorduBi ara spoiler mı çıktı? xd
ZKK dediler kutlama için hazırlık yapıyorduk kandırmışlar bizi.Bi ara spoiler mı çıktı? xd
Olsun ben yine de pozitifim sana karşı. Al bak adına yakışır bir avatar bile hazırladım senin içinOnları da gözüm pek tutmamıştı zaten. Bu Luffycilere pardon Nikacılara günahını bile vermeyeceksin demek ki.
Bence de Wb balon. Roger, Wb Korsanlar Kralı olmayı hedeflemediği ve Wb'nin tayfa üyesine secde ettiği için kral olmadı mesela.Hiçbir şey yapmayıp çok şey yapmış gibi anlatılan karakterlerin balonu patlayalı çok oldu Tiksav. Garp ve Roger neyse ama Wb direkt balon yani. Her konuda en tepeye koyulan Shanks ve tayfasına ne olacağını da merakla bekliyorum.