Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası zirve ama ben G4 savaşlarını da beğendim. Sadece G4'te tonla teknik vardı onlarla çeşitlendirebilirdi. Vallahi de g4 yeterdi ya.
1042. bölümde bir nebze keyifliydi ama Oda kafasında bu şekil planlamadığı için Kaido G4'e karşı yenilecek imajı olmadı o bölümde. 1037. bölümle ben de senin gibi düşünmüştüm ama. G3'e kadar böyle performans sergiliyorsa g4 ile farkını koyar ve yener diye bekledim.

Uyanışı şimdi açacağına Luffy ''artık g4'ü 45 dakika kullanabiliyorum'' dese kimse bu kadar sorun etmezdi. Daha dişe diş bir dövüş olurdu. Güçlü teknikleriyle de yenerdi.
 
Yalnız Kaido vs Luffy… Başlangıcı iyi ama sonu leş biten diziler gibi oldu… yine bu arc’ın en iyi dövüşü… Çatı dövüşü ve Zoro vs King dövüşüydü… Hele o Zoro’nun ileri seviye kral haki bastığı bölüm sonu… offff o hala dün gibi aklımda… sksksk
 
Yalnız Kaido vs Luffy… Başlangıcı iyi ama sonu leş biten diziler gibi oldu… yine bu arc’ın en iyi dövüşü… Çatı dövüşü ve Zoro va King dövüşüydü… Hele o Zoro’nun ileri seviye kral haki bastığı bölüm sonu… offff o hala dün gibi aklımda… sksksk
O bölümden sonra King'de kral haki kullanacak başa baş bir dövüş olacak diye bekliyorduk. Ulan Oda yatacak yerin yok vallahi.
 
King'in tek bir hatası var. Flashbacklerde falan sürekli Kaido'nun yenilmeyeceğinden dem vuruyor, hatta bir yerde Kaido'ya Korsan Kral olana kadar asla yenilme diyordu. Zoro ise kaptanına ben bir daha yenilmeyeceğim diye kendi adına söz veriyor...
 
O bölümden sonra King'de kral haki kullanacak başa baş bir dövüş olacak diye bekliyorduk. Ulan Oda yatacak yerin yok vallahi.
Harbiden bekledik… o dövüşe ve King’e de böyle bir şey yakışırdı ama işte Oda denilen densiz… yine yapacağını yaptı… Oroçi sülüğünün yarısı kadar bile yer vermedi şu dövüşe…:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık