Gariban lobisini merak edenlereBundan sonra seni gariban lobisine alıyoruz. Kavga olursa bizi çağır dalalım.
Gariban lobisini merak edenlereBundan sonra seni gariban lobisine alıyoruz. Kavga olursa bizi çağır dalalım.
K*ng in değeri düşerse zoro nun da düşer. Boşuna vs öncesi şişirilmedi, karakter patlayınca shilew amiral gücünde yorumları yazıldı Neyse anlarsın...Sanji vs King konusu açtım zaten ve saydığım isimlerden sadece biri Sanji'ye oy verdi. Çokta yanlış ata oynamamışız.
Ortak bir noktada buluşabildik demek. Birbirimizi anlıyoruz. Asıl zor olan ezilenin yanında olmaktır, bizler gönülden sevenleriz.Deşme yaramızı
King'e hak ettiği özeni vermedi Oda maalesef. Patladığını düşünmüyorum yinede. K*ng nedir ya bu arada ayıp oluyor ama.K*ng in değeri düşerse zoro nun da düşer. Boşuna vs öncesi şişirilmedi, karakter patlayınca shilew amiral gücünde yorumları yazıldı Neyse anlarsın...
Sen böyle diyince bir de avatardaki o gariban halini görünce King'in harbi hakkını yedi Zoro karşısında. Daha iyi bir savaşı hak ediyordu.King'e hak ettiği özeni vermedi Oda maalesef. Patladığını düşünmüyorum yinede. K*ng nedir ya bu arada ayıp oluyor ama.
Bende Kid'in hakkını savunurum o zaman bundan sonra. Ver elini gariban lobisi.Bundan sonra seni gariban lobisine alıyoruz. Kavga olursa bizi çağır dalalım.
Savaşlar kötüydü ya genel olarak. Ne Zoro'nun ne Sanji'nin ne Luffy'nin savaşı tatmin etti. Çatı savaşı iyiydi bir işte birde G5 gelene kadar ki Luffy Kaido savaşı. Gerisi boş.Sen böyle diyince bir de avatardaki o gariban halini görünce King'in harbi hakkını yedi Zoro karşısında. Daha iyi bir savaşı hak ediyordu.
Galiba Wano'da her savaş daha fazlasını hak ediyordu. Üzülerek söylüyorum Kaido vs'sinden hiç istediğimi alamadım.
Montana ve invictus seni kyoka suigetsu altına aldı dikkat et yeter. Arkandan vururlar anlamazsınKing'e hak ettiği özeni vermedi Oda maalesef. Patladığını düşünmüyorum yinede. K*ng nedir ya bu arada ayıp oluyor ama.
Ben ve Mewtwo zoro fanı değil.Queen gibi King’i de adaletin yanında olduğum için savunuyorum aslında garibanın yanındayım adaletsizlik yapılmış bu adamlara diye.Taklitlerime aldanmayın.
Ah be dostum... Neyse, belki bugün değil ama bir gün sen de kıvama geleceksinSenin iyi niyetine güveniyorum