@kekomancer zorla okutuyor bizehala op okuyan kaldı mı yahu
Kaç tane ikiye bölünen gördün serideSaf kral hakili saldırı ise neden oden'i 2ye bölmüyor bu saldırı? Direkt tensel temas söz konusu. Kesik bile yok.
@kekomancer zorla okutuyor bizehala op okuyan kaldı mı yahu
Kaç tane ikiye bölünen gördün serideSaf kral hakili saldırı ise neden oden'i 2ye bölmüyor bu saldırı? Direkt tensel temas söz konusu. Kesik bile yok.
keko çok şirin birine benziyor, yapmaz öyle şey
Elbisesinde çizik bile yok:/ o kısma takıldım ben.Bu seride hangi insan ikiye bölünmüş oden ikiye bölünsün zaten roger'in öldürmek icin de saldırdığnı sanmıyorum oden'e. Zoro king'i kac kere kesti onda da kesik gözükmüyodu.
Law bile bir sürü insan böldü
Aşırı yüklenmeden dolayı tuş kırılmış sanırımOda'nın son zamanlarındaki performansından memnun olmayanlar like atabilir mi? Sayımızı öğrenmek istiyorum...
Peygamberi seven 1 milyon kişi bulabilirim gibi bir şey olmuş bu.Oda'nın son zamanlarındaki performansından memnun olmayanlar like atabilir mi? Sayımızı öğrenmek istiyorum...
Bırakta bari Oden'i ikiye bölmesin Adam tayfa toplayıp korsan olsa Yonkou olurdu. Oden sıradan birisi değildi zaten...Saf kral hakili saldırı ise neden oden'i 2ye bölmüyor bu saldırı? Direkt tensel temas söz konusu. Kesik bile yok.
9 kınla pek ala yonkou olurdu zaten. Onları eğite eğite giderdi 20 yıl sonunda yonkou olurdu.Bırakta bari Oden'i ikiye bölmesin Adam tayfa toplayıp korsan olsa Yonkou olurdu. Oden sıradan birisi değildi zaten...
Hocam çaktırma suni gündem yaratıyorum,trolldü.Akainu ne alaka? Spoilerde geçmiyor.