Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben milletin nefret ettiği skypiayi bile 3 kere izlemisimdir.One pieceyi baştan sona manga dahil 6-7 defa bitirmişimdir.

Ama şu nika olayından beri wano'yu kaldıramıyorum.

Devrimcinin liderinin oğlu,korsanlar kralının oğlunun arkadaşı,yonkounun birinin şapka verdiği,garp'in torunu,robin'in nakamasi ayrıca D. .Aklima gelmeyen belki birkaç şey daha vardır.yahu adam zaten torpilli ++'ti.yetmedi 800 yildir uyanmamis meyve vermenin ne manası kaldı?artık annesinin de elit+ bir karakter olacağına eminim.

Abi one piece kim ne derse desin,böyle bir seri değildi ya.bir avuç sıradan çocuğun korsan hikayesiydi.Luffy'nin zaten bu kadar sevecen olmasının nedeni meyvesinin sıradan olmasıydı bana göre.yani işin içine kan bağını ne bilim özel olmayı katınca ne değişiyor.secilmis kisi olacak illa.kimin böyle bir beklentisi vardı?

Luffy sıradan bir köyden çıkan,siradan bir çocuktan tek farkı yıkılmaz iradesi olan bir adam olarak kalsa ne değişirdi.yukardaki onca torpille ragmen meyve olayı bende denge sağlıyordu.


Zaten dikkat ederseniz bu işlere en çok bozulanlar eskiden beri takip edenler.yeni izleyiciler o kadar da dert etmiyorlar.yani bu yıllardır one piece takip edenlere ihanetten başka birşey değil.
 
Şu Orichi'nin kafasının kesilme olayı öyle birşey ki ölür ise niye oldu olmaz ise niye olmedi denmez bir olay. Hicbir şey yapamıyorsan savaştan sonra molozlarin altından çıkar Denjiro idam etsin kapansın konu.
 
Orochi için Oda'nın bir bölüm daha sakladığını düşünüyorum bu yüzden bence yine ölmeyecek. Bir şekilde kaçan Orochi'nin Momo'nun büyümüş hali ile karşılaşması lazım ama bölümün son paneli biz Momo'yu sadece siluet olarak göreceğiz, sonraki bölüm ise Oden diye titreyen Oroçi ve onu kesen Momo ile geçer. Uzar ordan Wano 2 bölüm daha.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık