Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ada büyüklüğünde patlama oluyor, ada büyüklüğünde yumruk yapılıyor, kocaman uçan bir ada Wano'ya doğru geliyor bu sırada Wano'lular hiçbir şeyin farkında değiller :hhh:
Balonları gökyüzüne salıyorlar ya, yetmez mi?

Zoro vs Ryuma zamanında Samurayların zamanı gelsin de sağlam bir kılıç şöleni çekeyim diyordum, Wano'ya geldiğimde pembe saçlı, şekilsiz, vizyonsuz, kılıç bile kullanamayan yabancı biri tarafından kirli siyasetle ülke yönetimini kaptırmış iğrenç bir şeyle karşılaştım. Şey diyorum çünkü bunlara Samuray demeye dilim varmıyor. Kaido olmasa bir gram umrumda olmaz bu Arc.

Ah Mihawk hakkında bir de Wano'ya gelmişmidir gelmemişmidir diye anket açılmıştı, resmen şaka gibi hatta HAKARET olurdu, şu tiplerin hepsine aynı anda tek atar.
 
Tek beklediğim şey, Momonun aynı Oden gibi kazanı kaldırdığı gibi adayı kaldırması. Wano halkının aynı Odene benzeyen Momoyu görüp coşması. Momonosuke artık bu anı hak etti.
 
Paylaşılan spoiler bölümün herhalde 5-6 sayfalık kısmında olan şeylerin kısa özeti bölüm 16 sayfa olsa 10 sayfa eksik.
 
Şu gülme olayı olmasa on numara olacak. Ara ara gül yüzlümün o sert mizacını gördüğümüz yerler oldu son bölümlerde. İnşallah Joker filmindeki gibi gülme ile alakalı hastalıktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık