SBSci OP fanı mod on;Orochi geldi. Buyrun sorulari alayım. Medeni bir şekilde lütfen linç etmeden.
Bizim reyis sünnet edilse kafa gibi geri çıkar mı hacı
SBSci OP fanı mod on;Orochi geldi. Buyrun sorulari alayım. Medeni bir şekilde lütfen linç etmeden.
Ada büyüklüğünde bir sıçışın hikayesidir Wano.Ada büyüklüğünde patlama oluyor, ada büyüklüğünde yumruk yapılıyor, kocaman uçan bir ada Wano'ya doğru geliyor bu sırada Wano'lular hiçbir şeyin farkında değiller
Bir de gökyüzüne dilek bırakıyorlar. Az bir havaya bakarsın ya.Ada büyüklüğünde patlama oluyor, ada büyüklüğünde yumruk yapılıyor, kocaman uçan bir ada Wano'ya doğru geliyor bu sırada Wano'lular hiçbir şeyin farkında değiller
Köle olduklarının da farkında değildiler. Buna sözde ''onurlu'' daimyolar da dahil. Odene acıdığım tek konu bu. Dönmemeliydi o pirinç kafalıların oluşturduğu adaya. 1 kişi de destek çıkmaz mı. 1800 ler öncesi caponya işte böyleymiş...Ada büyüklüğünde patlama oluyor, ada büyüklüğünde yumruk yapılıyor, kocaman uçan bir ada Wano'ya doğru geliyor bu sırada Wano'lular hiçbir şeyin farkında değiller
Adam Suriyeliye benziyor.Koklayanların son durağı bu oluyor:
Kata'nın anamı da dövcen mi sözünden ve Bm'nin böyle gitmesinden sonra Elbaf!a geliceklerini düşünüyorum. Ayrıca ileri seviye kral hakiyi öğrenirse Kata güzel bir vs atarlar Zoro ile. Dövüş içerisinde Zoro gözlem hakisini filan geliştirir. İkisi temassız kullanmaya başlarlarsa filan zaten kral hakiyi dövüş ilerledikçe baya güzel olabilir dövüş.ne big mom'ın ne de katakuri'nin seride önemli bir etken olacağını düşünmüyorum artık en azından boss olmalarını beklemiyorum
Kata zoronun rakibi olacak biri değil artık.Kata'nın anamı da dövcen mi sözünden ve Bm'nin böyle gitmesinden sonra Elbaf!a geliceklerini düşünüyorum. Ayrıca ileri seviye kral hakiyi öğrenirse Kata güzel bir vs atarlar Zoro ile. Dövüş içerisinde Zoro gözlem hakisini filan geliştirir. İkisi temassız kullanmaya başlarlarsa filan zaten kral hakiyi dövüş ilerledikçe baya güzel olabilir dövüş.
İleri seviye kral hakiyi öğrenirse olabilir.Kata zoronun rakibi olacak biri değil artık.