Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara perde kapandı, kapanacak muhabbetleri dönüyordu, o perde hiç kapanmadı, şimdi de Wano bitsin muhabbetleri dönmeye başladı, arkadaşlar biz konuşmaya devam ettiğimiz sürece Wano bitmeyecek :oleyo:
 
Adam tek arcta bu zamana kadarki tüm rezil arcların toplamından daha fazla nefret uyandırdı. Şu arcı hiç yaşamayıp direkt Raftel'e gitseydik bundan fazla sinirlenmezdik herhalde. Bravo Oda. Dünyada saf olan her şeyden daha saf kalleşmişsin.
Daha ne istersin bre 21 içinde bile özel katana aldı, h.haki açtı element kesme tekniği kopyaladı daha ne olsun. Salla nika falan okuyan yok onu...
 
Bu Wanoluların kafası hiç çalışmıyor valla. Ulan bu Orochi kafası kesilince ölmüyor işte, demek ki bu çarın özelliği de bu kabul edin başka şekilde öldürmeye çalışın. Kafası bir çalışan Hiyori'ydi onun da gücü yetmedi öldürmeye.
 
Ah ve oda sensei bari bir kaç bölüm Rob lucci vs BM tayfası dövüşü yada dış dünyadan bir kaç olay cizseydin de keyfimiz yerine gelseydi orurorur oricci oldumu :oleyo2:
 
Kaido flashbacki, Nika-Kaido savaşı, Rob Lucci ve Zunesha, Orochili Momonosukeli bölümler derken bence bu arc bir yıla yakın bir süre daha devam eder. Oda bölümleri işlerken uzatmaya da devam eder illaki. Hedef 2024 Shanks yılı!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık