Law ve kid sadece meyveyle yonko indirdikten, akainu sadece meyveyle wb yi delik deşik ettikten sonra meyve değil haki önemli demek nasıl bir saçmalık .
Ne vardı hocam tasvir etResmi gören görmüştür yine kötü yollardan sızmış sorun olmasın diye sildim.
Metin konusuna link attım ordan bakabilirsin resimlereNe vardı hocam tasvir et
Bunu hala daha ısrarla yazan var. Mesela ben senin yerinde olsam şu aşamada direkt banlar geçerim bu insanları. O yüzden hep diyorum şükür site bana ait değil.Serinin zirve dövüşlerinden biri sürerken spoiler yorum konusu zorla 43 sayfaya ulaşmış. Sitenin trafiği de önemli ölçüde düşmüş durumda. Ciddi şekilde seriye olan ilgi azalmış. Neyse, bazı arkadaşlar bizi Luffy düşmanı olmakla itham etmeye devam edebilir.
Wano insanları her açıdan bezdirdi gerçekten. Arc arasında toparlar diye umuyorum. En azından farklı yerleri görebiliriz.Serinin zirve dövüşlerinden biri sürerken spoiler yorum konusu zorla 43 sayfaya ulaşmış. Sitenin trafiği de önemli ölçüde düşmüş durumda. Ciddi şekilde seriye olan ilgi azalmış. Neyse, bazı arkadaşlar bizi Luffy düşmanı olmakla itham etmeye devam edebilir.