Kaido kınları seri şekilde tokatladıktan sonra Luffy ile karşılaşıyor.Usta Kaido saygıdan yere yatmış olabilir mi ?
Kaido kınları seri şekilde tokatladıktan sonra Luffy ile karşılaşıyor.Usta Kaido saygıdan yere yatmış olabilir mi ?
3 gün önce bu filmi izledim hatta @kekomancer'(keko)ya da demiştim, bire bir Onepiece ne eksik ne fazla xDKaido kınları seri şekilde tokatladıktan sonra Luffy ile karşılaşıyor.
Böyle bir konu açıldı mı ya gerçekten.Burası Korsanfan.Enmaya sahip olan Zoro'nun" bu kılıç sayesinde daha da güçleneceğim"lafına rağmen Enma p.up mı konusu açılan bir yer
Evet, açılmış. Kılıç kral hakisi hediye etti yav. Hemde öyle böyle değil eklemeli falan her şeyi içinde.İyi ki açmışım Oda’nın sözlerine güven olmadığını anladık adam Sbs’de yalan söylüyor. Zoro’nun değil Luffy’nin Shanks’in lafıyla bile olmuyormuş.Ayrıca...
Sen emekli ol artık Law’ın sana ihtiyacı yok ana karakter gibi takılıyor.Artık zevki kalmaz.
40'ı bekliyorum ben kemal sunal re-run için:d3 gün önce bu filmi izledim hatta @kekomancer'ya da demiştim, bire bir Onepiece ne eksik ne fazla xD
Bir sebebi varmış.Bu ifadeler yüzünden mesajı düzenleyemiyorum. @Miyata Ichiro O konuyu niye açtığımı anlayamadıysan burayı çözememişsin demektir.
Yazmıcaktım da yorumun beni bitirdi ya, şiddetle +1Adam Roger diyor millet Garp anlıyor, arkadaş Korsanfan da ayrı bir kafa yaşıyor ya
Bir: Odanın yaşadığı kafa
İki: Korsanfan kafası
Law için daha ne söylesinler istiyorsun anlamadım.Şunu muBöyle bir konu açıldı mı ya gerçekten.
Evet, açılmış. Kılıç kral hakisi hediye etti yav. Hemde öyle böyle değil eklemeli falan her şeyi içinde.
Bana yanıtın içinse daha işim bitmedi. Kurtlara yem edemem.
Herhangi bir Wano karakterinden Kata karizması beklemek yanlış olur.Kata mı la bu dimdik ayakta dursun, Kaido'nun yerde yatan 3 4 sahnesini bulurum en az.