Erkan12 22 Nis 2022 #701 Berkay dedi ki: Salt kauçuk mu araba lastiği? Genişletmek için tıkla ... Bunu bana niye soruyorsun, birde mesajı bölüp bu parçasını almış ilk kim yazmış ona da bakmıyor. Bunu araba lastiği örneğini ilk kim verdiyse ona sor.
Berkay dedi ki: Salt kauçuk mu araba lastiği? Genişletmek için tıkla ... Bunu bana niye soruyorsun, birde mesajı bölüp bu parçasını almış ilk kim yazmış ona da bakmıyor. Bunu araba lastiği örneğini ilk kim verdiyse ona sor.
Rika 22 Nis 2022 #702 Erkan12 dedi ki: Bunu bana niye soruyorsun, birde mesajı bölüp bu parçasını almış ilk kim yazmış ona da bakmıyor. Bunu araba lastiği örneğini ilk kim verdiyse ona sor. Genişletmek için tıkla ... Abartı olmasın diye dayanıklı bir lastik örnek vereyim dedim. Aslında maydanoz bağı örneğini verecektim malum aynı kalınlıktaki maydanozdan bile kolay kesiliyor.
Erkan12 dedi ki: Bunu bana niye soruyorsun, birde mesajı bölüp bu parçasını almış ilk kim yazmış ona da bakmıyor. Bunu araba lastiği örneğini ilk kim verdiyse ona sor. Genişletmek için tıkla ... Abartı olmasın diye dayanıklı bir lastik örnek vereyim dedim. Aslında maydanoz bağı örneğini verecektim malum aynı kalınlıktaki maydanozdan bile kolay kesiliyor.
januusta 22 Nis 2022 #703 Hakiki bir haki, meyve uyanması karşısında diyelim; meyvenin tomurcuklanması ve fidanı etkili olır