Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin zirve dövüşlerinden biri sürerken spoiler yorum konusu zorla 43 sayfaya ulaşmış. Sitenin trafiği de önemli ölçüde düşmüş durumda. Ciddi şekilde seriye olan ilgi azalmış. Neyse, bazı arkadaşlar bizi Luffy düşmanı olmakla itham etmeye devam edebilir.
İşim gücüm yok, bir kaç saat ders çalışma dışında, tüm gün boşum. Benim bile kfye girip One Piece konuşasım gelmiyor. Girersem de anca üyelerle havadan, sudan iki laflıyorum. Sabah akşam tartışan benim tartışasım gelmiyor. Sanırım seriye duyduğum ilgi, önemli ölçüde düştü.
 
Serinin zirve dövüşlerinden biri sürerken spoiler yorum konusu zorla 43 sayfaya ulaşmış. Sitenin trafiği de önemli ölçüde düşmüş durumda. Ciddi şekilde seriye olan ilgi azalmış. Neyse, bazı arkadaşlar bizi Luffy düşmanı olmakla itham etmeye devam edebilir.
Aslında sitedeki negatif yorum fazlalığı da insanları yazmaktan itiyor olabilir.

Şöyle ki Korsanfan genel okuyucu kitlesi itibariyle çok daha ayrıntılı bir şekilde seriyi analiz eden, yıllardır süren rekabetlerden de bazı şeylerin oturduğu, çeviri tartışmalarının da dengeli bir hal aldığı, farklı serilerin okunduğu, üyelerin de genel olarak fantastik edebiyatı, spekülatif kurguları tükettiği bir yer. Öyle olunca da tabi üyelerin bazı eşikleri diğer forumlara göre daha fazla. Bir de uzun süredir Oda'nın sürdürdüğü beklentiler var. Bunlar da karşılanmayınca forumun geneli hikayenin gidişatının saçma yerlere gittiğini, artık sahte ölümlerden, altı boş gerilimlerden, yeteneklerin iyilerin tarafına daha rahat işlemesinden, kötülerin güç gösterisini gösterip iyileri pamuklara sararak bu güç gösterisinden kurtarılmasını artık kaldırmıyor olabilir. Forumun çoğunluğu böyle olunca da ola ki biri beğendi, pek yazmaya hevesli olmayabilir. Ya da burası da iyice toksikleşmis deyip siteye gelmeyebilir.

Ben ciddi ciddi artık hikayenin gidişatını çok da umursamadığımdan ayrıntılı bir şeyler yazasım hiç yok. Daha önce de dediğim gibi, şurası iyi burası kötü, meh deyip geç. One Piece okuyucuları mangayı Marvel filmi izler gibi takip ediyorlar, mangaka Marvel filmi gibi muamele yapıyor, bu üzerine ciltler döşenecek bir eser değil. Teori yazılacak bir eser de değil. Madem öyle bölümü oku geç yapıp iyi kötü orta oyu verip geçilecek bir seri olarak ele alıp geçmek lazım. Aynı bazı fanların çok detaya takılmayın zevk almaya bakın vs demesi gibi. Zevk almıyorum ama detaya takılmıyorum da aynen dedikleri gibi.

Ha biri genel olarak seriden zevk alabilir ama şu seriden iyi, yazılmış en iyi fantastik eser, en iyi shounen vs falan derse de karşısında sağlam argümanlarla beni bulur, o zaman da detaylara takılma vs diyemez bana, çatır çutur yapıştırırım.
 
Harbi eskisi gibi zevk almayı geç spoilere doğru düzgün bakıp sallamıyorum bile. Ne ara böyle bir seri oldu.
 
İkiside önemli,kimisi hakiyle zirve olur kimisi meyveyle.Kimisi başka bir unsurla.

Önemli olan potansiyel ve azim.
Bu wanoya kadar zaten öyle olarak biliyorduk, mf deki keri wb nin yaşlılığına bağlamıştık, ama wanoda hem meyvesi güçlü hem kendisi güçlü hemde hakisi güçlü big momı kid ve lawın sadece meyve güçlerini kullanrak yenmesi sonrası kaidonun önemli olan haki demesi saçma .
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık