@Jackson Storm @Mewtwo da ekip arkadaşları.Hep beraber sıvıyorlarPotansiyel yatırım yapmayı da seviyor. ''Şu karakter güçlü gelebilir'' diye övüyor falan, yani güce tapıyor bir nevi.
Tam bir Ertem... @Millennium Wizard
@Jackson Storm @Mewtwo da ekip arkadaşları.Hep beraber sıvıyorlarPotansiyel yatırım yapmayı da seviyor. ''Şu karakter güçlü gelebilir'' diye övüyor falan, yani güce tapıyor bir nevi.
Tam bir Ertem... @Millennium Wizard
Ölmediyse kabul edecek misiniz yenmediğini?Yendi. Law ışınlayabilse ve denize ışınlasa yenmedi mi diyeceksiniz? Oluşturulan kraterden düşürmeyi başardılar işte. Orası da yüksek ihtimal denize çıkıyor.
Bomba deme şimdi bana. Sonuç olarak kraterin dibini boylayacaktı yine Mom. Yamato bombalarla ne yapacağım şimdi derken çözüm oldu sadece. El attırdı.
garp daha rankyaku atmayı bilmiyor. O bacaklar ne laRoger kılıç kullanıyor ya ondan. Garp çıplak elle dövüşüyor. Oysaki Garpın bedeni silah. Adam rokushiki kullanıyor.
Bilmediğini nereden çıkardın? Dövüşürken görmedik adamı.garp daha rankyaku atmayı bilmiyor. O bacaklar ne la
Bu yorumunu ciddiye mi almam gerekiyor üstat? 3 kere gOda desem affeder misin?Nolur kötüye basma sen kötüye basarsan seriyi bitirebilirler, lütfen....
Luffy bugüne kadar hiç yenememiş o zaman. Keza tayfadakilerde öyleÖlmediyse kabul edecek misiniz yenmediğini?
Law ile Kid istediğini aldı.İlla bir tarafın ölmesi gerekmiyor savaşın kazanılması için.
Sürekli delik denize çıkıyor deyip durduğun için soruyorum. Denize çıkmasa galibiyetten saymayacak mısın da aynı şeyi vurguluyorsunuz sürekli?Luffy bugüne kadar hiç yenememiş o zaman. Keza tayfadakilerde öyle
Sana aşağıda cevap verilmiş.
Baya derin olduğu için ihtimal dahilinde diyorum onu. Toprağın derinliklerine kadar krater açıldı. Toprak altından da su çıkar.Sürekli delik denize çıkıyor deyip durduğun için soruyorum. Denize çıkmasa galibiyetten saymayacak mısın da aynı şeyi vurguluyorsunuz sürekli?