Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger ne alaka şimdi yere, oruchi bunlarda önemli bir figür ama çok uzadı. Serideki görevini bitirmedi mi, prenses intikam aldı. Son sözler söylendi. Daha ne olacak hatasını anlayıp Wano'nun koruyucusu mu olacak.
 
Luffy'nin yanında Law'ın esamesi okunmaz. Geçelim. Uyanış ile alakalı sözlerin bağlantısını yazarsan cevap verebilirim.



Ben takılıyorum öyle ya. Emoji koymayınca ciddi olduğum zannediliyor galiba.:D Yoksa base Luffy'nin yeneceği Law için çok fazla kasmam.:oleyo:
Mobilde olduğum için uzun tartışmalara giremeyeceğim. Yazıp bırakacağım. Ana karakter oluşunu içinden çıkarırsak zor anlar bekler Luffy'i. Luffy'e en çok kazandıran şey ana karakter oluşu. :dd.d
 
Yapsa çok şey yaparda yapmadığı için katılamıyorum. Farklı olaylar içine giriyor. Ne güzel çetin giden bir dövüş varken meyvesi seyrini değiştirdi. Sanki arada sayfalar atlanmış gibi. 😄
Evet katılıyorum. Hiç meyvesiyle oynamamalıydı. Meyve uyanışıyla işi geçiştirmeliydi. Toon Force işine hiç girmemeliydi. Meyve uyanışıyla lastiğin sertliğini, hızını ve şiddetini Gear 4'ten 10 kat güçlü hale getirseydi. Katakuri gibi meyvesini kullanabiliyor çok daha seyir zevki güzel bir seri ortaya çıkardı.

Ben meyvenin Mistik Zoan çıkmasına şaşırmıyorum çünkü Gear 4'le birlikte artık bildiğin formdan forma giriyordu. Milletin tepkisi de aslında ne meyvenin Mistik Zoan olmasına ne de aşırı güçlü olmasınaydı. Toon Force olması işleri batırdı. Yani ismi Hito Hito No Mi Model Nika, gücü Lastiği özgürce kullanabilmesi yani hem Zoan uyanışı hem Paramecia uyanışında olduğu gibi çevreyi etkilemesi yeterli olurdu.

Millet ciddi bir Luffy görmeyi daha çok isterdi. Yonkou karşısında kahkaha atan biri dövüşün ciddiyetini düşürdüğü gibi rakibinin büyüklüğünü de aşağı çekiyor.

Şu bölümlerin animesini izleyen arkadaşlar dünyanın en güçlü canavarı olarak bilinen Kaido'yla ip atladığını görünce ne tepki verecek acaba? Ben her zaman Luffy'nin zorlana zorlana yendiği rakiplere karşı verdiği mücadeleyi seviyordum. Şu saatten sonra İmu ve Karasakal dışında Luffy'yi zorlayacak kimse çıkmayacak, adam öyle bir güç açtı. Sevindiğim tek tarafı amiral lobisinin, Yonkou'ların düştüğü duruma sevinmesiydi. Ben o zaman demiştim. "Dünyanın en güçlüleri sayılan imparatorlar bile bu duruma düştüyse amirallerin düşeceği durumu varın siz düşünün."
 
Mobilde olduğum için uzun tartışmalara giremeyeceğim. Yazıp bırakacağım. Ana karakter oluşunu içinden çıkarırsak zor anlar bekler Luffy'i. Luffy'e en çok kazandıran şey ana karakter oluşu. :dd.d
Law, Luffy ile dövüşürken yanına Kid'i de mi alır mı? Bir imparatoru anca öyle indirebiliyorlar da. Gerçi o şekilde de indiremiyorlar ama bari o kadar hevesinizi kırmayalım. Luffy'yi dövdüğünü düşünebilme hayali sizin de hakkınız.:oops:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 67)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık