#GERÇEKKORSANLARKRALIROGER
Bu arada Zoro>Law-Kid…
Ve saygılar… Ryuma-Roger-Zoro-Garp-Shanks-Mihawk… ksksksk
Bu arada Zoro>Law-Kid…
Law >= Kid > Zolo#GERÇEKKORSANLARKRALIROGER
Bu arada Zoro>Law-Kid…
BM'ye göre haki fakiri demek istedim. BM'yi aşan noktaları meyvelerini kullanma becerileri.haki fakiri olduklarını nerden çıkardın ? çizim olmayınca yok falan mı oldu
Niye uğraşıyorsun? https://sadscans.com/reader/6206156749f7a#page=11 bitti gitti...Baya derin olduğu için ihtimal dahilinde diyorum onu. Toprağın derinliklerine kadar krater açıldı. Toprak altından da su çıkar.
Limana çıkıyorsa hele ki kendi tayfası görüp gemiye alır Mom'ı. Yine yendi sayarım tabi çünkü kazanan açıklandı. Diğer yorumuna da cevap buraya yazayım. Sağ kol üstü şuan.
Yaani buna kanaat getirmek için law ve kid'in haki seviyesini bilmemiz lazim bu da bizde olmayan bir bilgiBM'ye göre haki fakiri demek istedim. BM'ye aşan noktaları meyveleriydi.
Koca Ana'daki savunma hakisi tartışılmaz şekilde zirveye oynar. Law ve Kid'i geçtim Luffy'den bile iyidir belki.Yaani buna kanaat getirmek için law ve kid'in haki seviyesini bilmemiz lazim bu da bizde olmayan bir bilgi
Adamın fanı olduğu optaki tüm karakterler ilk 30a girmeyecek adamlar.MW onları sıvıyor
Ben siz miyim la ne görüyorsak onu söylüyoruz.Tutturduğumuz onca şey gibi bunlar da tutacak.Lucci çok güçlü dedik öyle gelecek Doffy hatta rakip firmanın malını bile övdük Croco amiral ediyor dedik.Biz daha ne yapalım bu forum için.Güce tapsam amiralle sınırlamam kendimi.Düz amiraller şu an Top 10-15 için hiçbir esprisi kalmamış adamlar.Potansiyel yatırım yapmayı da seviyor. ''Şu karakter güçlü gelebilir'' diye övüyor falan, yani güce tapıyor bir nevi.
Tam bir Ertem... @Millennium Wizard
Sen ve tutturmak ha.Patlamadığın konu kalmadıBen siz miyim la ne görüyorsak onu söylüyoruz.Tutturduğumuz onca şey gibi bunlar da tutacak.Lucci çok güçlü dedik öyle gelecek Doffy hatta rakip firmanın malını bile övdük Croco amiral ediyor dedik.Biz daha ne yapalım bu forum için.Güce tapsam amiralle sınırlamam kendimi.Düz amiraller şu an Top 10-15 için hiçbir esprisi kalmamış adamlar.