Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece ruhu ölmüş gibi hissediyorum. Luffy'i Luffy yapan şey dandik lastik meyvesiyle yarattığı harikalardı ve bunu yaparken de zaten komik bir şekilde yapıyordu. Şimdi bunu zorlama bir şekilde çizimlerle göstermeye çalışmış. Üstüne bir de Luffy'nin göklerden gelen yenilmez gücü var... Ne anlamı kaldı aldığı egitimlerin, yaptığı onlarca savaşın. Korsan kral olması için tek yapması gereken spesifik bir meyveyi yemesiymis. Bu saatten sonra Karasakal bu serinin gerçek kahramanı benim gözümde. En azından adam her şeyi planlayarak gitti bileğinin hakkıyla yedi meyveyi.
Lufy yenilmez değil yanlız ya. Kaido hala 2 tane sağlam geçiriyor Luffye kaçamıyor sıyrılamıyor hala saldırılardan. Muhteşem hız güç falan vermemiş meyve biraz absürt ekstra özellikler var. Kanaboyu enseden yiyip şekil aldığında bence k.haki kullanıyor Kata gibi manipüle ediyor zarar alamamk için lastiği. Katanın yaptığı kadar havalı değil sadece. :(
 
Şey konusu çok saçma tamam vücudu lastik olabilir tanrının özelliği o ama paramecia uyanışı gibi etrafı lastik olmasın zoan bu meyve. Sadece hızlı iyileşme, güç, hız, dayanıklılık ve hayal gücü yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık