Önemli olan gücü. Luffy'den Kaido'yu tekleyecek tarzda absüürt bir güç çıktığını görmedik. Kaido bir kere yorgunluk belirgisi bile göstermedi. Bariz bir onda da meyvesel durum olduğu ortada. Zaten söylendi bu bir çok kez Crocodile'ın sözleri referans alınarak.Karşısındaki adamın gücü Luffy'ninkinden 5 kat daha mantıklı. Aspirine yazmıyor bari.
Davula dinamo bağlamış.Yav bu adam bir de öldü öldü gerçek anlamda öldü. Napıyor bu meyve güneş enerjisi filan mı çekiyor nerden geliyor bu enerji...
Saksıya fesleğen gibi oturtmuş da olabilir.Boyasını akıtmış Kaido'nun.
L:Küt küt atıyor kalbim, bitmedi gitti şu harbimGene ölüyormuş bu Luffy. Hadi kalbim davul çal kalkayım diyor.
Bariz ortada olan şey Luffy'nin aspirine yazdığı başka barizlik yok.Önemli olan gücü. Luffy'den Kaido'yu tekleyecek tarzda absüürt bir güç çıktığını görmedik. Kaido bir kere yorgunluk belirgisi bile göstermedi. Bariz bir onda da meyvesel durum olduğu ortada. Zaten söylendi bu bir çok kez Crocodile'ın sözleri referans alınarak.
Bana kendi içinde mantıklı geldi. En azından lastik ve manipule edip kalbini pompolalıyor g2 gibi işte. Hayır bu seride Doffy kendine organ falan dikiyordu ya İpten organ yapıyordu adam. O zaman ben hatırlamıyorum kimsenin saçma dediğini ama kalkış karizmaydı burda bu olay karizmadan uzak çok sulu olunca saçma geliyor bence. Görece olarak daha az saçma Doffynin olaydan.Zoro'nun gereği kalmadı. O işi artık davul üstlendi.
Birebir olanı aktardım. Kaido ölüyorsun diyor, Luffy de hadi kalbim diyor, sonra da ses geldi diyor. Yaşananlar o kadar saçma ki abartmaya gerek yok zaten.
Kaidoda enerji namına bir kuple bişey görmedik ne hikmetse Luffyde bitiyor bu meret. Kaido kardeşimiz sınırsız bir denizden sürekli ragnaroklar, ramie hakkeler atıyor ama enerjide nasıl bir enerji ise bitmiyor ona bişey demiyon ama. Bütüna dayla vs atıyor falan enerji hala yerinde.