Karşısındaki adamın çok normal güçleri var gibi konuşuyon.Bu çocuğun böyle bir güç olmadan bir şeyler başarma ihtimali yoktu zaten
Karşısındaki adamın çok normal güçleri var gibi konuşuyon.Bu çocuğun böyle bir güç olmadan bir şeyler başarma ihtimali yoktu zaten
Yav bu adam bir de öldü öldü gerçek anlamda öldü. Napıyor bu meyve güneş enerjisi filan mı çekiyor nerden geliyor bu enerji...Gene ölüyormuş bu Luffy. Hadi kalbim davul çal kalkayım diyor.
Bazen kısa bir ara iyi oluyor.
Law'ı yedirmeyiz.
İyi geceler.
Biliyordum. Gözüm arkada kalmayacak.Law'ı kimse yiyemez
O değil de benim de pek okuyasım yok artık seriyi, bölümü yeni gördüm gram heyecan uyandırmadı hatta bazı sahnelerinde kusacaktım az daha, bu yolu seçmiş olmasının herhangi bir açıklaması yok.
Serinin bir anlamı kalmayınca forumdaki muhabbetler de hep aynı şeyler.
Karşısındaki adamın gücü Luffy'ninkinden 5 kat daha mantıklı. Aspirine yazmıyor bari.Karşısındaki adamın çok normal güçleri var gibi konuşuyon.
Kaçamıyor ama hicbir saldırı da onu yere seremiyor. Her enerjisi bittiğinde kalbim atıyor deyip tekrar kalkacakLufy yenilmez değil yanlız ya. Kaido hala 2 tane sağlam geçiriyor Luffye kaçamıyor sıyrılamıyor hala saldırılardan. Muhteşem hız güç falan vermemiş meyve biraz absürt ekstra özellikler var. Kanaboyu enseden yiyip şekil aldığında bence k.haki kullanıyor Kata gibi manipüle ediyor zarar alamamk için lastiği. Katanın yaptığı kadar havalı değil sadece.
Sanırım güneş tanrısı diye boşuna demiyorlar.Yav bu adam bir de öldü öldü gerçek anlamda öldü. Napıyor bu meyve güneş enerjisi filan mı çekiyor nerden geliyor bu enerji...
Zoro'nun gereği kalmadı. O işi artık davul üstlendi.Bu çocuğun böyle bir güç olmadan bir şeyler başarma ihtimali yoktu zaten
Birebir olanı aktardım. Kaido ölüyorsun diyor, Luffy de hadi kalbim diyor, sonra da ses geldi diyor. Yaşananlar o kadar saçma ki abartmaya gerek yok zaten.sende çok abarttın ya şunu kalp atışı yavaşlıyor işte buda hızlandırıyor o kadar da önemli bişey değil.
Kaidoda enerji namına bir kuple bişey görmedik ne hikmetse Luffyde bitiyor bu meret. Kaido kardeşimiz sınırsız bir denizden sürekli ragnaroklar, ramie hakkeler atıyor ama enerjide nasıl bir enerji ise bitmiyor ona bişey demiyon ama. Bütüna dayla vs atıyor falan enerji hala yerinde.Kaçamıyor ama hicbir saldırı da onu yere seremiyor. Her enerjisi bittiğinde kalbim atıyor deyip tekrar kalkacak