3 ayı yok bunun en az 1 yılı var. O zamana kadar Kaido ile dalga geçmeye devamke.3 ay sonra.
3 ayı yok bunun en az 1 yılı var. O zamana kadar Kaido ile dalga geçmeye devamke.3 ay sonra.
Pepe, Naruto; son filmiyle büyük s... geçen Matrix, son arcıyla aynı kaderi paylaşan One Piece; Bleach'te Fight Club oluyor sanırım. Hmm güzel benzetme, beğendim3 gün ban sonrası bu rezil bölümle daha bir gaza geldim.
Ayrıca One Piece Naruto ve Bleach ile kıyaslanmış. Artık Pepe ile aynı ligdeki bir yapımla anime manga dünyasının Matrix'i ve Fight Club'i kıyaslanamaz.
Godacıları toplayıp şöyle bir konuşma çekmek farz oldu.3 gün ban sonrası bu rezil bölümle daha bir gaza geldim.
Ayrıca One Piece Naruto ve Bleach ile kıyaslanmış. Artık Pepe ile aynı ligdeki bir yapımla anime manga dünyasının Matrix'i ve Fight Club'i kıyaslanamaz.
Godacıları toplayıp şöyle bir konuşma çekmek farz oldu.
Ben daha çok şunu istiyorum.
Bleach deme yav. One piece Bleach gibi olsaydı Luffy orange town sonrası Akainu'yu yenerdi... Abartmayalım. Naruto'da da vardır kesin böyle absürtlükler de izlemediğim için bilmiyorum.3 gün ban sonrası bu rezil bölümle daha bir gaza geldim.
İchigonun neden güçlü olduğunu bilmiyorsunki açıklarsam spoiler olur.Bleach deme yav. One piece Bleach gibi olsaydı Luffy orange town sonrası Akainu'yu yenerdi... Abartmayalım. Naruto'da da vardır kesin böyle absürtlükler de izlemediğim için bilmiyorum.