Aynen kardeşim Oda dünya lideriKalk hadi kalk geldik.
Aynen kardeşim Oda dünya lideriKalk hadi kalk geldik.
Sürüden ayrılanı kurt kapar@Tiksav Lee @Raiden adam ban sonrası bir hırs ile geldi direkt tepesine çöreklendiniz. Kursağında kaldı hevesi.
Raiden yine gölgelerde gizlenmiş, tinerci gibi karanlıkta tek bulduğu Zoro'cuya saldırıyor hemen. Kalabalık saatleri firar.
Bölüm sonu canavarları geldi. Garp ve Roger'dan dayak yiyen Xebec gibi oldum.@Tiksav Lee @Raiden adam ban sonrası bir hırs ile geldi direkt tepesine çöreklendiniz. Kursağında kaldı hevesi.
Raiden yine gölgelerde gizlenmiş, tinerci gibi karanlıkta tek bulduğu Zoro'cuya saldırıyor hemen. Kalabalık saatleri firar.
Zoanlar uyanış açınca hızlı iyileşme kazanıyorlar.
Ama Luffy her zaman hızlı iyileşmeye sahip çünkü o özel zoan
Kırmızı poneglifler yol gösteriyor ben mavilerden bahsediyordum.4 poneglifte koordinatlar var, öyle detaylı bir şey yazmıyor. Hatta ilk başta Robin anlamıyor daha sonra Nami araya girip bunlar koordinat diyor sonra da Inu, ponegliflerin yol poneglifi olduğunu söylüyordu.
Naruto, One Piece'i kıskanıyor.Aynen kardeşim Oda dünya lideri
Ergen Sasuke'nin sahnelerini bin defa izlerim şu anki One Piece'i okumak yerine daha iyidir.Naruto, One Piece'i kıskanıyor.
Bölüm sonu canavarları geldi. Garp ve Roger'dan dayak yiyen Xebec gibi oldum.
Ayağıyla gelene pıçaa da mı takmayak?@Tiksav Lee @Raiden adam ban sonrası bir hırs ile geldi direkt tepesine çöreklendiniz. Kursağında kaldı hevesi.