Vışş haberi geldi. Bu ne rezil bölüm Kaido'yu ip yapmış. Law özentisi Luffy'nin yumruğu bir yerden giripte çıkmış falan.Seninkinin gözü pörtledi reis karizma yerlerde.
Vışş haberi geldi. Bu ne rezil bölüm Kaido'yu ip yapmış. Law özentisi Luffy'nin yumruğu bir yerden giripte çıkmış falan.Seninkinin gözü pörtledi reis karizma yerlerde.
Ya gerçekten ajansa ? Düşünsene bi djkghdf
Gül gül öldüm harbiden. Kâinatın en iyi bölümü.Savaş çok komik, siz onu okurken çok keyif alacaksınız.
Neey ney? İp atlama olayı ne? hahahahaBig Mom'a laf edersiniz birde. Kaido'nun düştüğü durumdan daha alası yok. Rezilsin Oda, tez zamanda kalemin kırılsın. Oda'ya olan tepkimden ötürü bu bölüm Law özentisi Luffy diye ilerleyeceğim. Kusura bakmayın Luffy fanları. Yorum bile yazamıyorum ya. Uçtan uca tutup ip gibi atlamak nedir abi.
Kaido'nun başına ne gelirse gelsin itibarından hiçbir şey kaybetmedi yalnız, kaybetmez de. Eminim ki forumun çok büyük bir kısmı benim gibi düşünüyordur. Bigmom ise sadece yerin dibine düşmedi, kendi itibarıyla birlikte yonkou itibarını da yerin dibine çekiyordu ki Kaido tuttu çıkardı o çukurdan.Big Mom'a laf edersiniz birde. Kaido'nun düştüğü durumdan daha alası yok. Rezilsin Oda, tez zamanda kalemin kırılsın.
Ölse daha karizma olur kral.Şöyle bir şey çıksa harbi karizma olurdu ...Zoro ...