Kullanıyor zaten zemini kata gibi ...Uyanışın mantığı bu zatenDiyodun ya Kata gibi kullanacak meyveyi akışkan lastik yapacak falan.
Kullanıyor zaten zemini kata gibi ...Uyanışın mantığı bu zatenDiyodun ya Kata gibi kullanacak meyveyi akışkan lastik yapacak falan.
Ne oldu ne oldu ne kaçırdım.Ben son 1 2 ay içinden bahsediyorum ya @Ölüm Cerrahı ile falan durmadan atıştık. Çok ciddiye alma geyik olsun diye yazıyorum. Onun dışında Kid ile daha önce millet uğraşmıyor muydu sanıyorsun? Kolunu Shanks'ın 8. 9. adam almış muhabbetlerini 2 aylık falan sanıyorsun herhalde
Ne oldu ne oldu ne kaçırdım.
Henüz bedeni ele geçirmek için erken, reis kolluyor.@Montana Joy Boy... Ne güzel olurdu.
Anı bekliyor...Henüz bedeni ele geçirmek için erken, reis kolluyor.
Ben ondan önce de söylüyordum be.Hasır şapka görüleli fazla olmadı.Yahu croconun amiral çıkacağını daha sen bilmiyorsun ben bilgilendiriyorum önden seni daha ne yapalım hayırsız.Bu dediğimi yaz kenara sonra okuyunca haklıymış dersin.La bunun seride bile troll olarak söylendi zaten. Dev hasır şapka sonrası yazılmayan teori kalmadı bununla ilgili...
Tamam sende bir şeyler biliyorsun @Millennium Wizard
Seninkinin gözü pörtledi reis karizma yerlerde.Ne oldu ne oldu ne kaçırdım.
Oda'nın bahsettiği ileride gözükecek tek gözlü korsan olan büyük rakip Joy Boy'un kendisiAnı bekliyor...
Hatırlatma işte şunu tekrar izlettin banaAnı bekliyor...