Ama bu kadarı da fazla:d Kullandığı anlatım tekniğinin tam olarak hangi kısmı cesaret gerektiriyor? Ucuz toon tasarımları mı? Seriye bunları eklemlemeye çalışması mı? Kendi yarattığı kuralları bükerken elini korkak alıştırmaması mı:d
Şu bölümden ders çıkaracak yazar-yazar adayları kardeşlerimiz kalemi bırakıp sigortalı bir işe girerse gezegen çok daha katlanılabilir olur.
Burada tam olarak bitmiş bir "sonuç" kısmı yok. Şu an herşey dediğin gibi boka sarabilir ya da sarmayabilir. Teknik olarak ise adamın başardıklarını gördüm ve övdüm. Olayın gidişatı "mükemmel, harika!" diye bir kanıya varmadım. Çünkü ortada Wano ve Kaido fight'ı hâlâ devam ediyor.
Bak sana adamın sana iletmek istediği mesajları anlatayım; ortalıkta sahibine mükemmel bir derecede özgürlük veren bir meyve var. Luffy'nin Korsanlar Kralı olmaktaki tüm motivesi de denizlerin en özgür adamı olmaktı. Yani bu meyve Joyboy'u tanımlayan meyvenin ta kendisi. Şimdi Oda bu özgürlüğü sana " dünyanın en saçma meyvesi" konseptinde sunuyor. Bu meyve neden saçma ? Çünkü, mantıksız ve olduğu dünyanın kurallarını "absürt" bir şekilde gerçekliğini büktüğü; öyle ki lastik meyvesi doğası gereği bükülen bir yapıya da sahip olduğunu fark ediyoruz. Aynı şekilde bu meyve ciddiyetten uzak bir yapıya sahip. İşte tam bu sırada biz okuyucular bu ciddiyetten uzak "saçma" dövüşe bu soruyla Oda'ya geliyoruz: " Bu saçma meyve neden var ?" Seni güldürmüyor, savaş Loney Toons havasına girdi ve bundan memnun değilim. Eee bu adam neyi amaçlıyor ? Bu bölümün amacı neydi ? Luffy'nin bu yeni hâli; Luffy'nin hayatında nasıl etki edecek ? Sorularına geliyoruz. Ortalıkta daha yeni ortaya çıkan gelişme var ve bunun sonucunu bende senin gibi merak ediyorum.