-Luffy'nin gücü tükeniyor:
-Luffy normal haline dönüyor. Hatta (muhtemelen uyanışın vücuda verdiği etki ile) normalde dönmesi gerekenden daha kötü bir hale dönüyor. Bunun bir benzeri dönüşüm Tüm Kek'te yemek yemediği zamandaki dönüşümdü. Burdaki hali daha berbat. Uyanış bedavaya değil yani.
ve
-Sonra kritik sahneye geliyoruz: Luffy'nin cümlesi yarıda kalıyor ama cümle ''I am beat...'' Cümle şu şekilde bitebilirdi: ''I am beatEN-Ben yenildim''. Keza Luffy'nin burda hem yüzü çizilmemiş(Sanki kabullenmişlik var gibi) hem de Luffy'nin duruşu bana eski bir başarısızlığını hatırlattı:
-Devamında şu sahneyi görünce aklıma Sabaody sahnesi aklıma geldi. Devamındaki sahne:
ve
-SonrasındaLuffy'nin yüzünü yine görmüyoruz ama bu sefer teslim olmuyor. Keza çizimler falan eski Luffy gibi:
-Sonra Luffy'yi görüyoruz: Ama bu sefer gözler karanlık. Sanki kendini kaybetmek üzere. Ve de Kaido'nun sözü ''Gerçekten kendini öldüreceksin''. Burda Oda bize bir mesaj çakmış olabilir: Luffy gerçekten ölmeyecek ama içindeki güç(meyve uyanışı) uyanacağı için bir nevi Luffy ölmüş olacak:
-Sondaki resimde de ful uyanış Luffy: