Ne istiyon sonuç? Anlamadım kastını.Giriş güzel, gelişme güzel, eee sonuç nerede ? Sonucu göster bize.
Ne istiyon sonuç? Anlamadım kastını.Giriş güzel, gelişme güzel, eee sonuç nerede ? Sonucu göster bize.
Bu haftaki dövüş nerede diyorum sana aradaki farkı göstereceksin ki mesaj etkili olsun. Mesela en son sayfa olarak Luffy'nin suratındaki sopayla aldığı şekli gösterebilirdin.Ne istiyon sonuç? Anlamadım kastını.
Önceki bölümde soda yazdı oraya "gear 5" diye, seri bitene kadar çıkacak bu, tabii seriye devam etme cesareti bulanların karşısına.Hani bir ihtimal, Kaido ve Moriah bağlantısından dolayı, bir kereye mahsus gördüğümüz Nightmare Luffy ki o bunun ile kıyaslandığında cennet nimeti sayılır, bu formu da bir kereye mahsus mu görecez. Ondan sonra hayatımızdan çıkıp gidecektir belki? Çünkü Nightmare Luffy'de de içine konulan ruhlarla bazı yetenekler kazanmıştı, kılıç vesaire gibi. Ara ara sanki kendine ait olmayan yüz ifadeleri vardı tıpkı şu kılıç ile kestiğindeki gibi. Bu da böyle bir şeydir ha belki?
YersenŞu kepazeliğe anlam yüklemeye çalışmak = duvara yapıştırılmış çürük muza bakarak "hmmm manası çok derin" demek.
Bölüme fazla bakamıyorum. Beni anılarımla bırakın.Bu haftaki dövüş nerede diyorum sana aradaki farkı göstereceksin ki mesaj etkili olsun. Mesela en son sayfa olarak Luffy'nin suratındaki sopayla aldığı şekli gösterebilirdin.
Koskoca tanrıya da şerefsiz demezsin yahu. Nika gayet düzgün bir tanrı bence. Oda zehirlemiş bunu. Meyveye çevirirken yaptığı şerefsizliktir o.Bölüme fazla bakamıyorum. Beni anılarımla bırakın.
@seyyah
Gördüğümüz belki de Nika şerefsizinin Luffy'nin aklını zehirlemiş haliyle birlikteki kullanımıdır. Luffy içinden kovduktan sonra kendi stilinde dövüşecektir.