Şu kepazeliğe anlam yüklemeye çalışmak = duvara yapıştırılmış çürük muza bakarak "hmmm manası çok derin" demek.
Yo yo .. Bende öyle diyordum ama dikkatli bak savaşan Luffy değil.
Şu kepazeliğe anlam yüklemeye çalışmak = duvara yapıştırılmış çürük muza bakarak "hmmm manası çok derin" demek.
Sanmıyorum, kral hakiyi kapar kapmaz yardırmıştı. Burada yeri lastik yapmış tranbolin gibi zıplayan, Kaido'yu umursamayan bir kişinin tavrı var.zaten dövüşen luffy’nin kendi bilinci olsa orda zıplamaz aldığı güçle kaidonun içinden geçerdi. Acaba gücünü mü tamamen deniyor.
tam tersi teach luffy'nin tamamen zıttı. Meyvesini kullanamayabilir luffy.Abooo daha Teach var doğru. Onun meyvede karanlık değil entropi meyvesi gibi bir şey çıkacak galiba.
Luffy de karanlığın içinde gezinir çizgi film karakteri gibi. Looney Tunes takiler boş karanlık sayfada gezinebiliyordu. Zamansız, mekânsız düzlemin ortasında ayakta falan durabiliyorlardı.
Luffy Teach in antisi oldu gibi duruyor şuan
İşte ben bu sahneye kahkaha atarım çünkü ortada bir absürtlük var, bir zıtlık var.Luffy'nin olayı budur. En saçma şeyleri yaparken bile ben dalga geçmiyorum derdi.
Umursayıp direk fişini çeksin eski ciddi luffy’i görelim .Sanmıyorum, kral hakiyi kapar kapmaz yardırmıştı. Burada yeri lastik yapmış tranbolin gibi zıplayan, Kaido'yu umursamayan bir kişinin tavrı var.
Köpeğin evladı meyvenin etkisi işte. Felak nas lazım Luffy'e durum kritik.Yo yo .. Bende öyle diyordum ama dikkatli bak savaşan Luffy değil.
Eski Luffy'i görelim yeter. Kaido savaşı umrumda değil artık.Umursayıp direk fişini çeksin eski ciddi luffy’i görelim .