Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkunç her şey çok korkunç insan 25 yılını harcadığı bi seriye bunu yapmaz yapmamalı. Bölüm boyunca ne okuyorum ben ya düşünmeden duramadım gerçekten iğrenç bi hal aldı seri 2 bölümde
 
Hükümetin bütün yaptığı hataları ve rezillikleri iyi ve toz pembe göstermeye çalışan yandaş medya gibisin yeminle. En saçma meyve yada uyanış olması fikri zaten saçma en başta, kaldı ki o saçmalığı bile karizmatik bir şekilde sunabilecekken böyle rezillik nerden baksan kötü yazarlık adam bizimle eğleniyor resmen. Şimdi böyle karizmatik bir düşmanı atlama ipi yaparsan animenin trtdeki pepeden farkı kalmaz
Ne yazdığımı sen bir daha oku, bakalım ben orada neyi övüyorum.
 
Seçeneklerde keşke "neden" şıkkı da olsaydı. Bütün bölüm boyunca düşündüğüm şey buydu. Uzun bir süre de seri hakkında bunu düşünürüm herhalde.
 
en son tobi obito çıktığında herkes isyandaydı. Seve seve okundu. Luffy dokunduğu şeyi lastiğe çeviriyor şuanda kaidonun gözünün içinden elleri çıkmıyor dikkatli bakın. Kafasına yumruğu attığında önden girip arkadan çıkma durumu yok bu olsaydı zaten şuan kaido ölmüştü. Gücünü kontrol edemiyor. İç güdüsel olarak hareketleri var veya meyvenin kontrolü altında kyuubi - naruto gibi olabilir.
 
Hani bir ihtimal, Kaido ve Moriah bağlantısından dolayı, bir kereye mahsus gördüğümüz Nightmare Luffy ki o bunun ile kıyaslandığında cennet nimeti sayılır, bu formu da bir kereye mahsus mu görecez. Ondan sonra hayatımızdan çıkıp gidecektir belki? Çünkü Nightmare Luffy'de de içine konulan ruhlarla bazı yetenekler kazanmıştı, kılıç vesaire gibi. Ara ara sanki kendine ait olmayan yüz ifadeleri vardı tıpkı şu kılıç ile kestiğindeki gibi. Bu da böyle bir şeydir ha belki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık