Önemli olan o değil. Buradaki savaşan kişiden Luffy titreşimi alamıyorum diyaloglar olmasa hele çok kötüydü. Diyaloglarla hareketler pek uymuyor.Ciddiyetle savaş kazanılmıyormuş işte
Ama bu kadarı da fazla:d Kullandığı anlatım tekniğinin tam olarak hangi kısmı cesaret gerektiriyor? Ucuz toon tasarımları mı? Seriye bunları eklemlemeye çalışması mı? Kendi yarattığı kuralları bükerken elini korkak alıştırmaması mı:dArkadaşlar, bu bölümün amacı şu ana kadar tüm okuduğunuz bölümlerden tamamen farklı. Şu an okuduğunuz bölüm: Dünya'nın en özgür insanı olmak için Korsanlar Kralı olmak isteyen Luffy'nin meyvesi: Yani "Dünyanın en saçma meyvesinin" ne olduğunu size anlatıyor. Zaten Oda bunu başardı. Saçma olması gerekiyordu. Beğenilmek için yazılmamış bir bölüm. Sek anlatım var. Bakın, Gorosei bunu bize bir bölüm önce söylemişti.ve
Hayranlıkla okudum... Hem cesaret gerektiren bir anlatım tekniği hem de zekice anlatım var. Ders verilmesi gereken bir türden. Bu bölümü düz okuyanlar için hiç bir şey ifade etmez. Ki büyük hayal kırıklığı yaşar. Erken yargıya varmayınız.
Luffy vs Joyboy bekliyorum demiştim :dAslında Luffy vs Joy boy oluyor dövüşte
GüldürmüştüUsopp’un klasikleşen dışarı çıkan göz ve dil kombini çok daha iyiydi.
Luffy bu piçi içinden atar.1045. Bölümde sabah sabah farkettiğim bir olay var . Gördüğümüz savaş sanırım 1vs 1 değil 2 vs 1
Luffy + Joyboy vs Kaidou
Hatırlarsanız daha önce Goresei meyvenin kendi aklı olduğundan bahsetmişti.
Şimdi şu sahnede luffy öncelikle gücümün tükenmesine daha çok var diyor daha sonra ise ben bittim diyor. Bunlar tamamen birbirine zıt laflar .Kaidonun söylediği söz de ilginç "sende neyin nesisin???"
Sonraki sahneye geçiyor Luffy diyor ki "biz daha bitmedik" .
Son olarak şu sahnelerde ise Luffy'den çok daha başka tarzda savaşan birisi var . Sebebi şu Luffy daha önce hiç Kaidounun karşısında rahat bile olsa en fazla bildiğimiz sırıtışını yapardı ama böyle yan gelip yatmazdı
Bu arada "Derler ki teke tekse Kaidou alır "
1045. Bölümde sabah sabah farkettiğim bir olay var . Gördüğümüz savaş sanırım 1vs 1 değil 2 vs 1
Luffy + Joyboy vs Kaidou
Hatırlarsanız daha önce Goresei meyvenin kendi aklı olduğundan bahsetmişti.
Şimdi şu sahnede luffy öncelikle gücümün tükenmesine daha çok var diyor daha sonra ise ben bittim diyor. Bunlar tamamen birbirine zıt laflar .Kaidonun söylediği söz de ilginç "sende neyin nesisin???"
Sonraki sahneye geçiyor Luffy diyor ki "biz daha bitmedik" .
Son olarak şu sahnelerde ise Luffy'den çok daha başka tarzda savaşan birisi var . Sebebi şu Luffy daha önce hiç Kaidounun karşısında rahat bile olsa en fazla bildiğimiz sırıtışını yapardı ama böyle yan gelip yatmazdı
Bir bakıma hala geçerli. Bildigin, 15 kisiye saldirdim vurdum vurdum saymadim olayi var Kaido'da. Teke tek atmadiki hiç. Kim varsa posta atmaya gelmis gibiydi. Devamke