Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yolun sonuna geldim" dedikten 3 panel sonra "Daha işim bitmedi" diyor ve meyveyi tekrar uyansırıp saldırıyor. Bu bittim bittim deyip orasından burasından güç çıkarma şeysi harbiden D. Olayı galiba.
 
Bölüm güzeldi bence.

Çizimlere aşırı dikkat eden birisi değilim. İçlerinden beğendiklerim olursa olur. Onun haricinde bazen rahatsız edici sahneler olursa bi onlar olur( Luffy yakalanınca Zoro-Robin-Usopp yüz ifadeleri ya da çatıdaki Luffy-Law-Kid'in ateş topu olayı gibi). Onları da hikaye içerisinde bir yere oturtamadığım için sevmemiştim.

Bu sahnede Luffy'nin yüz ifadesi dikkatimi çekti. Kaido Luffy'nin dövüşünü/yeni gücünü analiz ediyor (ki bölümdeki güzel olan şeylerden birisiydi) ve Kaido saldıracak olmasına rağmen yüz ifadesi aşırı rahat.


Bazı arkadaşlar uyananın Nika olduğunu söyluyor. Farz edelim ki öyle olsun. Doğal olarak bundan sonra ne bekleriz? Yaptığı bütün atakları zoan meyvesi üzerinden yapmasını bekleriz. Çünkü meyvenin orijinal ismi zoan üzerinden geliyor. Ama bölümde atakların hepsi Gomo Gomu ile devam ediyor. Ve de atak isimleri ''Gomo Gomu Escape Rocket, Gomu Gomu Jump Rope'' daha çok Luffy tarzı isimler. Gerçi (hadi diyelim Nika uyanmış olsun) Nika'nın kişilik olarak Luffy'den farklı olmayabileceği durumu var.

Şu sahnede yanlış görmüyorsam Kaido'nun ağzıdan kan gelmiş. Ve de Luffy silahlanma+kral haki kullanmış. Luffy uyanış açmadan önce hep dışarıdan Kaido'nun derisini açmaya çalışıyordu. Şimdi ise direkt hakileri Kaido'nun kafasının içinde patlatmış. gibi geldi bana.


Bölümün en kritik aşamalarından birisi de şu kısımlardı bana göre:
-Luffy'nin gücü tükeniyor:


-Luffy normal haline dönüyor. Hatta (muhtemelen uyanışın vücuda verdiği etki ile) normalde dönmesi gerekenden daha kötü bir hale dönüyor. Bunun bir benzeri dönüşüm Tüm Kek'te yemek yemediği zamandaki dönüşümdü. Burdaki hali daha berbat. Uyanış bedavaya değil yani.
ve


-Sonra kritik sahneye geliyoruz: Luffy'nin cümlesi yarıda kalıyor ama cümle ''I am beat...'' Cümle şu şekilde bitebilirdi: ''I am beatEN-Ben yenildim''. Keza Luffy'nin burda hem yüzü çizilmemiş(Sanki kabullenmişlik var gibi) hem de Luffy'nin duruşu bana eski bir başarısızlığını hatırlattı:


-Devamında şu sahneyi görünce aklıma Sabaody sahnesi aklıma geldi. Devamındaki sahne:
ve


-SonrasındaLuffy'nin yüzünü yine görmüyoruz ama bu sefer teslim olmuyor. Keza çizimler falan eski Luffy gibi:


-Sonra Luffy'yi görüyoruz: Ama bu sefer gözler karanlık. Sanki kendini kaybetmek üzere. Ve de Kaido'nun sözü ''Gerçekten kendini öldüreceksin''. Burda Oda bize bir mesaj çakmış olabilir: Luffy gerçekten ölmeyecek ama içindeki güç(meyve uyanışı) uyanacağı için bir nevi Luffy ölmüş olacak:


-Sondaki resimde de ful uyanış Luffy:
 
En özgür olacağım diyenin baştan beri Luffy olduğuna emin misin ?
Meyve uyanışına kadar meyvenin bilincinin gördüğümüzü düşünmüyorum. Uyanışla birlikte bir şeyler oldu. Luffy zaten 1044'ün başında kendi diyor. Nasıl ayaktayım, yenilmeme rağmen bir sebepten çok eğleniyorum diye. Kendinin de bilmediği şeyler oluyor.

Bu özgürlük savaşçısının altından kötü şeyler çıkacak. Luffy bu işi bozacak beyler.
 
Aman reis dikkat et! Luffy'e iyi birşey dersen büyük linç yersin!

"Bölümde Zoro yoksa kötüdür!" diyen bir zihniyete karşı 3-5 kişi kaldık.

Safları sıklaştıralım!
Bu özgürleşmek mi dostum yemin ediyorum uyuşturucu madde pazarlar gibi anlatmışsın olayı. Al bir tane bak bambaşka hissedeceksin özgür olacaksın...
Luffy haterısın Datte, bölümde Zoro olmadığı için beğenmiyorsun. Hiç öyle başka bahaneler arama, çizimler çöpmüş, hikaye çöpmüş, dövüş cıvıkmış falan. Bunların hepsi Luffy haterlığından.
 
Oda'nın söylediği şu efsanevi bizim tayfanın şu ana kadarki en büyük rakibi belki de bu meyvenin ruhudur. Boz bu oyunu Reyiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 74)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık