İbretlik yorumlarına devam ediyorsun demekHangi sağ kol? King desen onu babunlar da dövebilir. Ama diğerleri başka. Sağ kol da değil sadece, Vista birkaç parça kopartır vampirden.
İbretlik yorumlarına devam ediyorsun demekHangi sağ kol? King desen onu babunlar da dövebilir. Ama diğerleri başka. Sağ kol da değil sadece, Vista birkaç parça kopartır vampirden.
Tavşan olan tek sağ kol King arka plan ateşi.Sağ kollar eşittir tavşan.
"Ben tavşanları avlamak için her şeyini kullanan aptallara benzemem."
Dracule Mihawk
King'in başına gelenler ibretlik tabii. Türk lirası gibi adam. Birden yerle bir oldu. Maske düşünce karizma da gitti.Tavşan olan tek sağ kol King arka plan ateşi.
Dedi Jack ödüllü sağ kolun fanı.Tavşan olan tek sağ kol King arka plan ateşi.
Dönüşüm yapamamış Charmander dışında hepsi iyi mücadele eder.Sağ kollar eşittir tavşan.
"Ben tavşanları avlamak için her şeyini kullanan aptallara benzemem."
Dracule Mihawk
Arcın başından beri yerle bir olacağını hissettiriyordu zaten.King'in başına gelenler ibretlik tabii. Türk lirası gibi adam. Birden yerle bir oldu. Maske düşünce karizma da gitti.
Dedi ödül=güç mantığı kuran denizci fanı.King 2.5 Sabo alıyor demiDedi Jack ödüllü sağ kolun fanı.
Haşa @Mr.Bushido üstadım varken ben kim Akainu'yum.@Mr.Bushido @Rika @YonToryu @Kaizokou Gari kendi aralarında bir taht kavgası yapsın bakalım kim kazanacak.