Lastik daha çabuk zehirliyor kanka. Aksi halde 30 kere bayılıp ayılan karakteri hala X bir konuda savunmak mümkün olmasa gerek
Siz iflah olmazsınızO vs'ye Zoro'cu tayfanın yapacağı yorum şu olur anca.
Lastik daha çabuk zehirliyor kanka. Aksi halde 30 kere bayılıp ayılan karakteri hala X bir konuda savunmak mümkün olmasa gerek
Siz iflah olmazsınızO vs'ye Zoro'cu tayfanın yapacağı yorum şu olur anca.
Yahu Luffy ile alakası yok bunun çok iyi biliyorsun. O çok övdüğünüz Zoro bu arc kaç kere bayıldı? Kamazo'nun kendi silahları bile olmayan en ufak koka emaresi görmediğimiz saldırısını alıp delinince bayılıp gitmedi mi? Öyle 10-20 saniyelik de değil 1 gece baygın yattı. Luffy ağzında bomba patladı diye 10 saniye bilinci gidik olduğu için mi bunlar?Hasan Kata'dan sonra da aynı şey oldu sana Zurna'da ko oldu deseydim inanacak mıydın ? Lütfü böyle bir karakter yarın öbür gün, gözlerinin kaydığına şahit olacaz olmazsak gelip olmadı bu sefer diyebilirsin ama olacağından sen bile korkuyorsundur.
Haplarını almadan insan içine çıkma canparem Adamlar cevap vermişti zaten.Klasik yorumlar bunlar Kata'dan sonra da oldu, size Zurna gönderdim ama @carpe d. em'de kalmış anlaşılan sesi size ulaşmamış
Allah'tan dualarımız kabul olmuyor yoksa Luffy 250 kere tek yiyecekti bu arc hahaha alsjdasdj iyi güldürdün ya xD
Zoro, rakibini indirmeden bayılmadı hiç, geçeceksin onları.Yahu Luffy ile alakası yok bunun çok iyi biliyorsun. O çok övdüğünüz Zoro bu arc kaç kere bayıldı? Kamazo'nun kendi silahları bile olmayan en ufak koka emaresi görmediğimiz saldırısını alıp delinince bayılıp gitmedi mi? Öyle 10-20 saniyelik de değil 1 gece baygın yattı. Luffy ağzında bomba patladı diye 10 saniye bilinci gidik olduğu için mi bunlar?
Bu Katakuri de değil Kaido. Şu Apoo konusunu açtığınız her sıra aklınıza Orak gelsin.
Canparem mesajlarına mesaj atmıştım zaten, haplar sana hem yakındır hemen alıverHaplarını almadan insan içine çıkma canparem Adamlar cevap vermişti zaten.
Var.Bu hafta bölüm var mı?
Kaido üstte rakibi değil miydi? Arkasındaki karakter savaşa devam etmedi pi. sırıtışı yapıp gitti. Sen yine yeni ştandartlar çıkarıyon. Bayıldı mı? Bayıldı.Allah'tan dualarımız kabul olmuyor yoksa Luffy 250 kere tek yiyecekti bu arc hahaha alsjdasdj iyi güldürdün ya xD
Zoro, rakibini indirmeden bayılmadı hiç, geçeceksin onları.
Canparem mesajlarına mesaj atmıştım zaten, haplar sana hem yakındır hemen alıver
Seri başladıktan nerdeyse 15 16 sene sonra seçilmiş muhabbeti cıktı farkındamısınLuffy'i seçilmiş oğlan olarak tasarlamış en baştan beri kurgu böyle ya. Siz göze sokulana kadar üç maymun oynadınız, köylü çocuğu yaptınız koca Tanrı'yı. @Millennium Wizard gibi ileri görüşlü insanlar sizi az mı uyardı?