Burada koptum bey koymuşsun ya sonunaFleet Admiral Sakazuki Bey
Burada koptum bey koymuşsun ya sonunaFleet Admiral Sakazuki Bey
O kadar uydurmuş ki reis ne sensey ne ben söyleyeyimYine ne yazıyorsun Sensey abi.
Bir kafaya Thunder Yemek değil.Kaido+Bigmom
Bu gece paylaşacak gibi. Hadi hayırlısı.Yani redon'a kaldık palyaşırsa gece paylaşır yoksa yarın gece
Adam fanlıkta başka bir seviyede.O kadar uydurmuş ki reis ne sensey ne ben söyleyeyim
Adalet deyince akla hep Sakazuki Bey geliyor ama kimse İstanbul menkul kıymetler Borsalino'dan bahsetmiyor. Amiralleri hafife almayın, Amiral > koramiralSpoiler geldi. Güzel bölüm, sevdim.
Kaido: Straw Hat! Although I killed you, I couldn't give a real scar on you.
Luffy: Do not overestimate yourself, there are several people in the world who can do that now. Maybe one!
Kaido: Damn it! Who gave the scar on your chest?
Luffy: Do you really want to know this? He is the most dangerous man in the world: The man who carries the justice of the World on his back, Fleet Admiral Sakazuki Bey
We see the flashback: Kaido was captured by Akainu three times and given to Vegapunk!!!
No break next week!
Hey gidi be! Nerdeeeeeeen nereye ? Tanrı karşısında varlık gösteren yağız delikanlı diye baktığımız velet Tanrı çıktı. Yazık ulan. Puuuuuu!Enel: Sen altı üstü bir paramecia'sın. Ben tanrıyım.
944 Luffy: Shi shi shi.. nika nika nika..
Kendini Tanrı sanan silahlanma cahili Logia'ya, Tanrı'nın ta kendisi zopayı veriyor mp.4Hey gidi be! Nerdeeeeeeen nereye ? Tanrı karşısında varlık gösteren yağız delikanlı diye baktığımız velet Tanrı çıktı. Yazık ulan. Puuuuuu!
Biz ona kılıfına uydurmak diyoruz.Kendini Tanrı sanan silahlanma cahili Logia'ya, Tanrı'nın ta kendisi zopayı veriyor mp.4
Aokiji teröristmiAdalet deyince akla hep Sakazuki Bey geliyor ama kimse İstanbul menkul kıymetler Borsalino'dan bahsetmiyor. Amiralleri hafife almayın, Amiral > koramiral