Tıp meyvesi olup tıpsal saldırılar yapıyor ya yine de o yüzden şey edemiyorum. Bi R Room bunun dışında Cora göndermesi diye. Başkada olmaz umarım. :dd.dOpe ope sihirli meyve. Azıcık bir mantığı falan da yok.
Tıp meyvesi olup tıpsal saldırılar yapıyor ya yine de o yüzden şey edemiyorum. Bi R Room bunun dışında Cora göndermesi diye. Başkada olmaz umarım. :dd.dOpe ope sihirli meyve. Azıcık bir mantığı falan da yok.
Olan yine Kid'e oldu. Adamın topladığı bütün hurdalar lastik olup yine kendisine dönecek. Garibibanın yüzü hiç güler mi be!!Luffy torpil yaşamış yine, Law kısılmıştı imparatorları hareket ettiremiyordu ama Luffy kanaboyu lastik yapmış. Adamın elindeki silaha etki etmiş.
O kadar az mı ya :d ben çok çok daha fazla sanıyordum. Meowth ve Treecko gibisi yok bu arada898 tane pokemon var yetişememen normal.
Geçenki bölüm de panelden taşıyordu. 4.duvarı yıktığını mı ima ediyor acaba?İlk spoiler geldi. (Not fan yapımı da olabilir miş.) Pek zannetmiyorum ama
Maşallah. Sulak yerde türemişler. :dd.d898 tane pokemon var yetişememen normal.
Olan yine Kid'e oldu. Adamın topladığı bütün hurdalar lastik olup yine kendisine dönecek. Garibibanın yüzü hiç güler mi be!!
Edit: Bu aralar sürekli Kid'e yazıyormuşum gibi oluyor. Rastlantı sadece.
Ben de Victini, Greninja ve Mew'e buradan selam yolluyorum.O kadar az mı ya :d ben çok çok daha fazla sanıyordum. Meowth ve Treecko gibisi yok bu arada
Cora göndermesi olsun diye meyvenin konseptinin çok dışında çıkılmış daha ne olsun.. sırf o yeteneği zaten Corason'ın meyvesinin tüm işlevini yapıyor aynı şekilde Apoo'nun meyvesini çöpe çeviriyor.Tıp meyvesi olup tıpsal saldırılar yapıyor ya yine de o yüzden şey edemiyorum. Bi R Room bunun dışında Cora göndermesi diye. Başkada olmaz umarım. :dd.d
Suratı hiç benzemiyor, fake bence.İlk spoiler geldi. (Not fan yapımı da olabilir miş.) Pek zannetmiyorum ama