Yeni nesil olanlar çok çirkinSeç beğen al.
Yeni nesil olanlar çok çirkinSeç beğen al.
Ope'ye sihirli meyve demezsiniz artık. Ya da Ope nasıl tıpsal çalışıp türeyecek meyveyse Gomu ay pardon Hito'da buna döndü. :dd.d Kanabo lastik olmuşsa yazık günah ya. Kaido'yu şimdiye kadar iyi taşıdı da artık onu da rezalete çeker bu gidişle. :dd.dLuffy torpil yaşamış yine, Law kısılmıştı imparatorları hareket ettiremiyordu ama Luffy kanaboyu lastik yapmış. Adamın elindeki silaha etki etmiş.
Ope ope sihirli meyve. Azıcık bir mantığı falan da yok.Ope'ye sihirli meyve demezsiniz artık. Ya da Ope nasıl tıpsal çalışıp türeyecek meyveyse Gomu ay pardon Hito'da buna döndü. :dd.d Kanabo lastik olmuşsa yazık günah ya. Kaido'yu şimdiye kadar iyi taşıdı da artık onu da rezalete çeker bu gidişle. :dd.d
Ferrothorn'u severim en azından.Yeni nesil olanlar çok çirkin
İkinci ve sonuncu sıradaki de uygunmuş. Ben bunlara kadar yetişemedim yeni pokeler herhal :dd.dSeç beğen al.
Zaten alt ikiyi kastetmiştim. Gideri var senin attığının (resim görünmüyor)Ferrothorn'u severim en azından.
Lan beşinci duvarı kırmış!İlk spoiler geldi. (Not fan yapımı da olabilir miş.) Pek zannetmiyorum ama
898 tane pokemon var yetişememen normal.İkinci ve sonuncu sıradaki de uygunmuş. Ben bunlara kadar yetişemedim yeni pokeler herhal :dd.d