Luffy'e on tane power up verip, sürekli kaybettirip, zafer aldırtacaktın madem. Kid'e de ileri seviye kral haki vereydin de bomba mevzusu hiç dahil olmadan Law ve Kid alnının akıyla alsaydı zaferi dövüş kısımlarında bomboş bir yazarsın Oda
Neden bilmiyorum ama Gear 4'e kıyasla daha kötü göründü gözüme.İlk spoiler geldi. (Not fan yapımı da olabilir miş.) Pek zannetmiyorum ama
Luffy'nin varlığı bile yetiyor. Mübarak nasıl bir güçtür bu.
Bu form tanrı olma karşılığında bir bedel mi ? Adamda bir değişim olmadığı gibi, Udon'da yaptığı kası da emcüklemiş yeni formuİlk spoiler geldi. (Not fan yapımı da olabilir miş.) Pek zannetmiyorum ama
Havuççular errrkek görsünHasır şapkanın nereden geldiği belli oldu.
Kaido'ya tek atabilecek bir yaratık yok bence, buna kendisi de dahil.Peki Kaido nun kendi saldırısıyla kendisine tek atması yok mu? hahahha
"worororo olum ben neymişim kendi saldırıma bayılıyodum worororo" hahahaha
İlk spoiler geldi. (Not fan yapımı da olabilir miş.) Pek zannetmiyorum ama
Yamato bombalarla ne yapacağını bilmiyordu. Bomba mevzusu bence sırf aradan çıkartmak maksatlı Big Mom'a el attırması. Yoksa çukurdan düşüyordu. Çukurun sonunda muhtemelen denize varıyor. Kalkamazdı da baya derin görünüyor.Luffy'e on tane power up verip, sürekli kaybettirip, zafer aldırtacaktın madem. Kid'e de ileri seviye kral haki vereydin de bomba mevzusu hiç dahil olmadan Law ve Kid alnının akıyla alsaydı zaferi dövüş kısımlarında bomboş bir yazarsın Oda