Akainu çVatan haini, dönek.
Akainu çVatan haini, dönek.
Beklentini çok yüksek tutuyorsun, üzülürsün.Ama yinede ben atismalarindan olusan bi konu gormeyi cok isterdim. Cicek abbas vol 2022 Luffy vs Zoro fanlari. manga sayfalarini havada uçuştuğu bir konu su spoiler yokluğunda harika giderdi. Hatta youtube da senin kanalda sececegin 3 er kisiyle canli yayin bile yapilirdi miss gibi
Ordaki luffynin bayıltığı balık adamları anında sayısını sayan balık adamın hakisini daha kimsede görmedim o nasıl bir hakidir rahmetli gaus görse benim yaptığım matematik mi deyip elini ayağını öper gözlem hakisi bu kadar gelişmiş bir balık adam görmedim ben .Araya şancicileride kattık ama olsun.
Hakli olabilirsin ama her iki tarafta kaliteli savaşiyor. Hal böyle iken beklentilerimin yüksek olmasi kaçınılmaz. Şimdiye kadar davasindan dönen görmedim en azindan bu bile onlara saygimi artiriyor. Haksiz da olsalar haklilarBeklentini çok yüksek tutuyorsun, üzülürsün.
Bazı Luffyciler Luffy'nin özel çıkmasını çok kolay kabullenip hayal kırıklığı oldular. Durumun saçmalığını kabul eden Luffycileri ise tebrik ediyorum.Hakli olabilirsin ama her iki tarafta kaliteli savaşiyor. Hal böyle iken beklentilerimin yüksek olmasi kaçınılmaz. Şimdiye kadar davasindan dönen görmedim en azindan bu bile onlara saygimi artiriyor. Haksiz da olsalar haklilar
One Piece'in Japonya dışındaki en büyük kitlesi Fransa'dadır. Fransızların genel olarak mangaya alışkanlıkları vardır. Kendileri de anime tarzı çizgi diziler çıkarırlar, manfra diye de manga tarzı çizgi romanları çıkar, tabi ki ikisi de Japonya'daki anime manga endüstrisi gibi büyük değildir. En bilinen manfra Radiant'ın çizerinin manfra ne arkadaş, ben manga çiziyorum manga gibi bir lafını bir röportajında okumuştum da bul desen bulamam.Ciddi mi bu yahu?
Haykırdım. Çokta takmamak lazım 100bin asker olduklarını biliyordu yaklaşık yarısı gittiği için direkt 50bin diyordur yoksa gelişmemiştir tabii ki o kadar hakisi.Ordaki luffynin bayıltığı balık adamları anında sayısını sayan balık adamın hakisini daha kimsede görmedim o nasıl bir hakidir rahmetli gaus görse benim yaptığım matematik mi deyip elini ayağını öper gözlem hakisi bu kadar gelişmiş bir balık adam görmedim ben .
Ben her iki tarafa da saygı duyuyorum. Luffyciler yillardir bugünü beklemiş, Zorocular bu durumun olmasini hic istememis. Iki tarafinda hakli sebepleri var.Bazı Luffyciler Luffy'nin özel çıkmasını çok kolay kabullenip hayal kırıklığı oldular. Durumun saçmalığını kabul eden Luffycileri ise tebrik ediyorum.
Güzelde yaparlar.One Piece'in Japonya dışındaki en büyük kitlesi Fransa'dadır. Fransızların genel olarak mangaya alışkanlıkları vardır. Kendileri de anime tarzı çizgi diziler çıkarırlar, manfra diye de manga tarzı çizgi romanları çıkar, tabi ki ikisi de Japonya'daki anime manga endüstrisi gibi büyük değildir. En bilinen manfra Radiant'ın çizerinin manfra ne arkadaş, ben manga çiziyorum manga gibi bir lafını bir röportajında okumuştum da bul desen bulamam.
Yani çok şaşırmadım ben.