Nereden nereye Raidencim, nereden nereyeMW gibi bir fitne fesat ustasıyla ağız birliği yapıp kendi fandaşlarımdan bazılarının az kanını akıtmadım bu D. meselesi yüzünden.
Nereden nereye Raidencim, nereden nereyeMW gibi bir fitne fesat ustasıyla ağız birliği yapıp kendi fandaşlarımdan bazılarının az kanını akıtmadım bu D. meselesi yüzünden.
Tam 90'dan gol olmuş bu. 11 tane Luffyci'yi kaleye dizsen çıkaramaz bu golüÖlüye de yatamıyorlar artık çünkü diriliyorlar hemen.
Ben hala aynı yerdeyim yalnız. Yok köyünden çıkan sıradan birisiymiş de yok anası babası sıradan marabaymış da falan filan hiçbir zaman böyle anlamsız fantezilerim olmadı Luffy adına.Nereden nereye Raidencim, nereden nereye
Forumda o kadar uzun süre kayıtlı değilim, meğersem her olay içinde MW varmış.MW gibi bir fitne fesat ustasıyla ağız birliği yapıp kendi fandaşlarımdan bazılarının az kanını akıtmadım bu D. meselesi yüzünden.
Sen emekten, alınterinden, sıradan birinin çalışıp didinip bir yerlere gelmesinden ne anlarsın zaten, sen çitfçi Ahmet'in oğlunun hikayesine kapılmazsınki senin kafan 1700'lü yılların Fransası gibi. Seninle ne diye yorumlaşıyorsam, bak git işine pis burjuva seniBen hala aynı yerdeyim yalnız. Yok köyünden çıkan sıradan birisiymiş de yok anası babası sıradan marabaymış da falan filan hiçbir zaman böyle anlamsız fantezilerim olmadı Luffy adına.
Yeni ne durum çıkarsa önce inkara başlıyor sonra çeviri hatalı diyor o da yetmezse cümlenin ikinci anlamına başvuruyorlar.Zamanında adamın D olmasının bile özel olmadığını söylüyorlardı, ahh ne günlerdi be
Doğuştan gelen bazı farklılıklar emekle şunla bunla kapatılamaz. En basitinden doğuştan gelen ve milyonda bir görülen h.haki gibi bir gücün olduğu bir evrende boş takırtıdan ibarettir bu argümanlar. Ha emek, alın teri falan mı dedin? Tayfanın en çok dövüşen, en çok enerji harcayan, en çok mücadele eden adamına emek memek dersen tıın fırcı bir anda alnının çatında bitiverir.Sen emekten, alınterinden, sıradan birinin çalışıp didinip bir yerlere gelmesinden ne anlarsın zaten, sen çitfçi Ahmet'in oğlunun hikayesine kapılmazsınki senin kafan 1700'lü yılların Fransası gibi. Seninle ne diye yorumlaşıyorsam, bak git işine pis burjuva seni
Bunların sonucunda her zaman kurtarılmasaydı, belki umursayabilirdim.Doğuştan gelen bazı farklılıklar emekle şunla bunla kapatılamaz. En basitinden doğuştan gelen ve milyonda bir görülen h.haki gibi bir gücün olduğu bir evrende boş takırtıdan ibarettir bu argümanlar. Ha emek, alın teri falan mı dedin? Tayfanın en çok dövüşen, en çok enerji harcayan, en çok mücadele eden adamına emek memek dersen tıın fırcı bir anda alnının çatında bitiverir.
Bu meyveyle belli oldu ki Enel dövüşü tanrıların savaşı Lucci de zoanların savaşıymış aslında.Bu meyve bence bossların değerini arttırdı manuel özellik olarak geliyor çünkü meyvenin özellikleri.Luffy’nin ölmemesi bile bunun kanıtı.Belki ölmesi gereken onlarca yerde yine bu şekilde ayağa kalktı.İlla ölüp uyanış açıp dirilmesine gerek yok.Doğuştan gelen bazı farklılıklar emekle şunla bunla kapatılamaz. En basitinden doğuştan gelen ve milyonda bir görülen h.haki gibi bir gücün olduğu bir evrende boş takırtıdan ibarettir bu argümanlar. Ha emek, alın teri falan mı dedin? Tayfanın en çok dövüşen, en çok enerji harcayan, en çok mücadele eden adamına emek memek dersen tıın fırcı bir anda alnının çatında bitiverir.