10 numara yonkou-amiral olurdu şimdi işlenseydi.Olan Enel'e ve güzelim meyveye oldu...
10 numara yonkou-amiral olurdu şimdi işlenseydi.Olan Enel'e ve güzelim meyveye oldu...
Ama yinede ben atismalarindan olusan bi konu gormeyi cok isterdim. Cicek abbas vol 2022 Luffy vs Zoro fanlari. manga sayfalarini havada uçuştuğu bir konu su spoiler yokluğunda harika giderdi. Hatta youtube da senin kanalda sececegin 3 er kisiyle canli yayin bile yapilirdi miss gibiAtmam, onlar beni iyi bilir.
Luffy'ci vs Zoro'cular olur. Donanımlı bir Luffy fanı tecrübeyle birlikte en az 5-6 ortalama Zoro fanıyla aynı anda yine uzman 2-3 Zoro fanıyla da aynı anda vs atabilir. Allah'a şükür bizde baya donanımlı Luffy fanı var. İki tane rastgele seçilen Luffy fanı yetecektir.
Fark yok. Bin Luffy fanı on bin yosuncuyu yok eder.
Luffy ile karşılaşana kadar da iyi işleniyordu ama işte Luffy'e hakisiz Logia aldırıcam diye serinin en iyi güçlerinden birini heba etti..10 numara yonkou-amiral olurdu şimdi işlenseydi.
Aydan haki öğrenip dönecek diye çok bekledik. Belki serinin uzaya bağlanmasına vesile olur.Luffy ile karşılaşana kadar da iyi işleniyordu ama işte Luffy'e hakisiz Logia aldırıcam diye serinin en iyi güçlerinden birini heba etti..
Çoğu karaktere tekrar iade itibar yaptırıyor. Özellikle Luffy'nin rakiblerine. Croco olsun - Lucci olsun. Bu adama da yapması lazım.
Gözlem hakisi sağlam baya zaten. Aydaki minimal dimalar öğretir belki kendisineAydan haki öğrenip dönecek diye çok bekledik. Belki serinin uzaya bağlanmasına vesile olur.
Fark yok. Bin Luffy fanı on bin yosuncuyu yok eder.
Im yerine geçse süper olurdu.10 numara yonkou-amiral olurdu şimdi işlenseydi.
Im gibi hikayeye sonradan eklenmiş birinin yerine Buggy geçse de olur.Im yerine geçse süper olurdu.
Bütün Nikacılara @RedTeroR 'un bir mesajı yeter.Sayin yetkili @Smoker Bi konu acarmisin Luffy'ciler vs Zoro'cular yoksa 1 - 2 saate burasi ukrayna rusya olayina donecek. Hatta ankette koyarsan harika olur.Luffy ve Zoro fani olmayip ortalığı kizistiran tayfa var ( Avrupa abd cin vs. ) onlarin da hangi tarafi desteklediğini görmek harika olur.
Klasik luffy fanı, seriyi yine yanlış okuyor.
Link