Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağlamak mı? Bu hayatta pek ağlamadım ama göz yaşlarını gizlemek için yalandan gülen ya da çirkefleşen çok gördüm. Birini kurtarmak, kurtaran kişiyi yancı yapmaz. Biraz sakinleş, bölüm çıkana kadar dinlen.
Boş ver. Bazı şeyler pelesenk olmuş. Şu söylemi hiç sevmiyorum. Hep yapılıyor. Yapıldıkça aynı karşılığını vermeye devam edeceğim. Yancı diyor da Luffy'de yancı öyleyse. Hem Law'ın dediğini yaptığı da oldu hem de tayfam olmadan KK olamam, bir adım dahi atamam diye ağlayan Luffy. Tayfaya yanlıyor.
 
Güzel detay. sODA bunu sadece Luffy ve Sanji için yapıyor. Böyle ortak çok başlıkları ve içerikleri var ve bu sadece Sanji ile nedense bilmiyorum.

sODA s.çmış afedersiniz şimdi güneşi tezekle sıvamaya çalışıyor benim için özeti budur.

Lastik olmasıyla insan insan meyvesi ne alaka... Hadi Sun Wukong çıksa şekil değişme vs olur anlarız uydururuz tamam da bu ne alaka...

O halde şu akla geliyor Şeytan meyvesi, Gomu Gomu No meyvesi yemiş. Resmen bu ortaya çıkıyor. Hadi Luffy D. olduğu için tanrı ve seçilmiş kişi olarak uyandı desek ona da okeydim de şuan insan meyvesi çıkıp kauçuk olmak nedir arkadaş...

Kılıca meyve yedirdin, kapı koluna meyve yedirdin şimdi de kalkıp şeytan meyvesine mi meyve yedirdin? Anlamadım ki...

Chopper da insan meyvesi yedi o zaman o da el kol bacak uzatsın birşeyler yapsın. Nasıl uyduracak inanın dumur olmuş vaziyetteyim.

Kendi ruhu olan bir zoan meyvesi meyve yedi başka açıklaması olamaz.

sODA son savaşa bağladı... Tanrı Nika vs Kötü Tanrılar Tenriyuular...
İnsan meyvesini baz aldığı Nika,onun gücü lastik + ateş olabilir sonuç olarak,Buddha meyvesini düşün.
 
Bölüm Efsane ötesi efsane.


Vay be Mistik Zoan dedim harbiden de Mistik Zoan çıktı. Yamato'nun Mistik Zoan'ının üzerinde çıkan dumanı gördüğümden beri acaba Luffy'nin meyvesi de Mistik Zoan olabilir mi diyordum, öyleymiş, yanılmadığım için mutluyum.
 
Hükümetin bunca zamandır meyvenin peşine düşmemiş olması saçma ama şu şekilde açıklanabilir; Luffy'nin çocukluğunda garp özellikle saklıyor korsan kralın çocuğunu ve luffy'i. Lastik meyvesini yedikten sonra böyle bir karar almış olabilir ki artık lastik demek de doğru değil. Bizim tayfa yelken açalı çok uzun bir süre geçmedi ve sürekli hareket halinde olduğu unutulmamalı. İyice palazlandıklarında da Sunny sayesinde hızla yer değiştirme imkan ve kabiliyetine sahip oldular. Dünya Hükümetinin bu meyveyi özel bulması kabul edilebilir bu bir yana kehanetteki meyve muamelesi yaptığını da düşünmüyorum. Joyboy'dan bu yana bu meyveyi ele geçirmeye çalışmışlardır ancak 800 yılda hikayeler efsaneye efsaneler mite dönmüş unutulmaması gerekenler yitip gitmiştir. Luffy'nin Dragon'un oğlu ve Garp'ın torunu Ace'in yeminli kardeşi olduğu marineford zamanı duyuluyor zaten. Yani işi ciddiye aldıklarında Luffy yakalanması çok zor birine dönüşmüştü bile bence. Bundan dolayı dünya hükümetini suçlamak çok mantıklı da değil sonuçta meyve kullanıcısı kadar etkilidir. Luffy'i gören ilk etapta bunda joyboy iradesi var demez elimizi vicdanımıza koyalım, biraz avel bir çocuk :D
 
Son düzenleme:
Dövüş sahnelerini merakla bekliyorum yeni formda nasıl özellikler kazanıcak acaba Luffy ya da nasıl teknikler kullanıcak.
 
Mesaj alımını kapamışsın şöyle kısaca göstereyim. 10 dk sonra silecem linki banlanmayayim

Ben kapatmadım mesaj alımını. Nereden açıyoruz ki ?

Hiç denk gelmedim buna baya ilginçmiş :D


bak o zırhlı abi de bebekken estebanı kurtarıyor.Mendoza = Shanks
shanco = lucky roo
neandertal = yasopp (zorlama oldu biraz)
Bir esinlenme vardır. Sormak lazım Oda'ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık