Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'e bu arc öncesi güçlü bir düşman daha çizmiş olsaydı ona dahi gerek kalmazdı lan.
Katakuri’den Kaido’ya atladı. Bu kadar farkı kapatmak için mistik zoan uydurup uyanış verse anlarım. Mangayı acele bitirmeye çalışıyor derim. Ama o kadar power up verdi ki gerek kalmadı artık.

Keşke bi arc daha olsaydı. En mantıklısı o olurdu. Araya bi amiral ligi düşman sokması lazımdı.
 
Bu arada Luffy'nin bu yeni tipine alışılmaz lan g4 modunda yine saçı maçı siyahtı. Bu bambaşka bi' şey olmuş direkt sarışın, gözler falan değişik :D
Bi de kafayı cozutmuş gülüp duruyor. İlginç olmuş ama dediğim gibi çabuk alışılacak bir şey değil. Bu Garp'ın birden goril meyvesi yemiş olup, hibrit mod açması gibi. Ona da olsa garip olurum.
Luffy Super Saiyan olmuş.
 
Evet meyve o kadar özel ki barda tezgahın üstünde açık bir şekilde duruyor.Gel beni ye diyor:respect::respect:
Spoilera göre değerlendiriyorum. Koskoca hükümetten kaçmış olabileceği düşünülen meyve , küçücük velet tarafından yeniliyor... meyvenin hükümetten kaçma olayı ihtimal değilde gerçekse eğer, luffy tarafindan yenmesi meyvenin kendi isteği tarafından yapılan birşey olur...
 
Luffy öldü.İçindeki kişilik şeytanı falan değilse sıvamıştır.Bleach'daki gibi olsun bari meyve uyandırmak dirilmekle ne alaka.
 
Komik olan ne biliyor musunuz? "acaba bölüm nasıl olacak" diyip heyecandan uyuyamayan kişilerin bu bölümü beklemesi hahahaha Zoooort
Dün gece uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım, yarım saattir kendimle cebelleştim okusam mı okumasam mı falan diye. Bölüm bu haliyle beni dediğin gibi "Zoooort"lattı. Heyecanın kendisi güzel bir duygu yine de :D
Bölümü sindirebilmek kolay değil diye düşünüyorum. Serinin matematiği içinde yıllardır nika nika diye 500 yerde gizli saklı izler olduğunu 2 yıldır yuderon adlı youtuber söylüyordu fakat onu dinlerken bile o kısımları atlıyordum. Benim hoşlaştığım bir fikir değildi. Genel bir hoşnutsuzlukta bu yüzden mevcut diye düşünüyorum. Yıllardır gördüğümüz şeyin gördüğümüz şey olmaması. Madem böyle bir durum vardı, bu hikaye bu şekilde mi anlatılmalıydı?
Ne yazık ki Zou dan bu yana "yol kitabe"lerini öğrenmemizden sonra artık seride macera değil ana hikaye bazında ilerleme kaydedilmesi bu gereksiz, mesnetsiz noktalara bizi getirdi diye düşünüyorum. Grandline'ın sonuna eriştikten sonra öğrenmemiz gerekenlerin, aşmamız gerekenlerin bu kadar dar bir zamanda böyle özensiz diyebileceğim bir sunumla karşımıza çıkması inanılmaz.
Şimdi lastikle neler yapabileceğini değil, Nika'nın güçlerini mi ele alacağız? Dövüştüğü rakiplerinin saldırılarını kullanan, asimile eden, onlardan öğrenen, çocukluğundan gelen tekniklerin hepsi çöp mü oldu? Haki artık gereksiz olmasa da bu uyanışta bir sınırlayıcı hale gelecek mi? İradesi kırılmaz, dünyanın en güçlü korsanı olmasını mı istedik biz Luffy^'den yoksa salakça da olsa sürekli de yenilse kalkıp son raddenin ötesinde bir hayale tutunan Luffy'nin mi hikayesi cezbediyordu bizi?
Merakım git gide artsa da heyecanımın sönümlendiğini hissettim yıllardır ilk defa. Serinin içinde "yüzbinlerce!" yere nika göndermesi koymakla bunu kabul edilebilir olarak işlemek arasında ki fark buna sebep oldu kanımca.
Sağlık olsun bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık