Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Luffy'nin bu yeni tipine alışılmaz lan g4 modunda yine saçı maçı siyahtı. Bu bambaşka bi' şey olmuş direkt sarışın, gözler falan değişik :D
Bi de kafayı cozutmuş gülüp duruyor. İlginç olmuş ama dediğim gibi çabuk alışılacak bir şey değil. Bu Garp'ın birden goril meyvesi yemiş olup, hibrit mod açması gibi. Ona da olsa garip olurum.
 
Adında D. olan, Kocana'dan beri en hızlı yükselen korsan çocuk Gomu Gomu no Mi'yi yiyip, Dünya Hükümeti'ne savaş açıp, antik kitabeleri okuyabilen Robin'i mi kurtarmış, bunu yaparken bize çalışan CP üyelerinin ağzına mı sıçmış? Arkasından kimseyi yollamayalım, aaa bir Şibukai daha mi indirdi? Devrimcilerle bağı olduğundan şüphelendiğimiz Kuma'yı yollayalım alsın diye. Ardından da salalım canım nedir yani?
Şu kısım cidden büyük rezillik ya. Hükümetin 800 yıldır peşinde olduğu meyveyi bir anda boş vermesi komedi. Adamlar Shanks'ın eline düşünce meyveyi salmışlar.
 
Ulan aynı anda hem güneş hem lastik Tanrısı olan karakter yok ki. Arıyorum bulamıyorum bir türlü. Ne diye arasam acaba
 
Bu arada Wg niye yakalamadı diyenler olmuş ama Akainu-Aokiji-Kizaru da yakalama çalıştı ama olmadı. Wg diyor ya "meyve bir şekilde bizden kaçtı.." Bir şekilde hepsinden kaçtı Luffy.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 73)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık