Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu son formundaki sırıtış meyvenin kaynak alındığı mitolojik yaratığın görünümü ile ilgili bir durum yoksa normal Zoan yiyenler ne kadar farklı bir kişilik kazanıyorlarsa Luffy de o kadar değişmiştir. Daha önce de dedik, Luffy'nin karakteri değişmeyecek bu sırıtan formu da Gear 5'e özgü bir görünüm olacak.
 
Bölüm efsane!!!!!!! :)

Benim anladığım Luffy aslında eskiden bir hayvanmış ama Chopper gibi insan meyvesi yemiş. Eğer böyleyse bazı şeyler yerine oturmuş oldu.

-Luffy'nin içgüdüsel davranması.
-Hayvanlarla çok iyi iletişim kurması. Alabasta'da olsun, Chopper olsun, Laboon olsun.

Aklıma geldikçe yazayım buraya.
Luffy meyveyi çocuk ken yedi nasıl nasıl hayvan olabilir anlamadım? Hadi İnsan dı hayvan meyvesi yedi hayvanlaştı. :)) dersen ok derim. Hoş gerçi luffy de bir maymunluk zaten vardı. :)))
 
5 işe yaramaz, vasızlığın vücut bulmuş halleri. Oda sana burdan da saygılarımı sunuyorum. Yapacağın işe Rengar ultisi atayım.
 
Şimdi ataklarında Gomi gomi no yerine hito hito no mu diyecek ben öyle anladım :)
20 yıldır hito yediğini anlamayan adam 2 dakkada anlar mı kardeşim? Bu Luffy'nin karşısına geçip "bak senin meyve aslında gomu değil İlah zoanı" diye mala anlatır gibi anlatsan gene bu anlamaz gomu gomu der 🤣
 
Bölüm o kadar kötü ki birde halen şu vites işinden kurtulamadı Oda utanmadan tamamlandığını hissetmiş diye bölüm yapıyor 5 vites adını koyuyor uyanmayla vitesin ne alakası var uyanışı okadar kötüki herhalde bunuda 5 vites yazıyım dedi bidahakide vites 6 olur küçük bir çocuk yazsa bu kadar berbat edilir bölüm.
 
Adında D. olan, Kocana'dan beri en hızlı yükselen korsan çocuk Gomu Gomu no Mi'yi yiyip, Dünya Hükümeti'ne savaş açıp, antik kitabeleri okuyabilen Robin'i mi kurtarmış, bunu yaparken bize çalışan CP üyelerinin ağzına mı sıçmış? Arkasından kimseyi yollamayalım, aaa bir Şibukai daha mi indirdi? Devrimcilerle bağı olduğundan şüphelendiğimiz Kuma'yı yollayalım alsın diye. Ardından da salalım canım nedir yani?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık