Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nin vücudunun lastik oluşunu şuna bağlıyorum ben, Marco da mistik Zoan insan formunda biri ateş ettiği zaman vücudu o mermiden etkilenmiyor. Kapatma tuşu yok yani meyvenin, Luffy de bu meyveyi yiyince dilediğince uzatabilen bir forma sahip oldu. Biri Luffy nin bir yerini çektiğinde meyvenin off modu olsaydı o çekilen yerin gelmemesi gerekiyor. Sonuç olarak mistik zoan olunca özel durumlar gerçekleşebiliyor. İleride meyve hakkında daha net bir açıklama gelir diye düşünüyorum.
 
Olsaydı şimdiye twittera falan düşerdi bence bu OP dünyasına özgü bir mitolojik varlık olmalı. Ama Japonların kıyısında köşesinde abuk subuk mitler çıkabiliyor, birileri bulup çeker belki.
Op dünyasına özgü olursa bence bir hadi len çeker herkes bu lastik olayına .:D Okuyucuya geçmez bana göre. Bu zamana kadar mistik zoanlarda hep esinlemeler yaparken Luffy'nin meyve modelini seriye özgü yapması pek kurtarmaz lastik olayını.

Ama bence dediğin gibi olacaktır. Seriye özgü yapar bu adam bunu.
 
Ben bu meyvenin çıkacağını sanmıyordum ama çıktığı için söylüyorum, bence çok önceden planlamış bunu. Yenemeyeceği bir düşmana saklamış sadece.

Shandialılar, Güneş Tanrısı'na dua ediyorlardı. Luffy, 400 sene sonra Skypeialılar ve Shandialılar arasındaki husumeti çözdü, tüm adayı birnevi kölesi yapmış bir despottan kurtardı. Arc sonu partideki silüeti de aynı Nika.

Balıkadamlar ve Merfolklarda da (özellikle Otohime) güneşe yönelik bir felsefe gördük. Hatta Güneş Korsanları diye korsan tayfası kurdular. Luffy'nin, Balıkadam Adası'nı kurtarıp, Balıkadamları alt insanlıktan kurtaracağını biliyoruz.

Elbaflı devlerin de benzer bir inancı olduğunu gördük, bir sonraki durak gerçekten Elbaf ise orada bir şeylere bağlayabilir durumu.

Anlayacağın, Luffy başından beri Güneş Tanrılığı yapıyor zaten.

Biri paylaşmıştı burada . Çoğu bayrakta gizli güneş simgesi vardı. Her ırk önce saklamış sonraki nesiller unutmuş ama bayraklarda güneş sembolleri gizli kalmıştı diye yazıyordu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 125)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık