Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O almasada alan çoktu kendi geldi aldı bide üstüne zaten luffynin yancısı olacağını belli etti sen daha gelip bana yazıyon. Git öteye ağla ne yapayım yancı ise alla alla güya maşa olarak kullanıyormuş :hhh: adam 3 arctır yapışmış luffye artık bi luffy taskete diyip luffynin şapkayı çıkarıp kafasına takmadığı kaldı zaten ama sana diyim oda olur yakında.
Ağlamak mı? Bu hayatta pek ağlamadım ama göz yaşlarını gizlemek için yalandan gülen ya da çirkefleşen çok gördüm. Birini kurtarmak, kurtaran kişiyi yancı yapmaz. Biraz sakinleş, bölüm çıkana kadar dinlen.
 
Redon bölümü eleştirenlere cevap vermiş.
I knew perfectly well that this was going to happen and that the forum was going to be filled with beastly hate without having seen the FULL chapter (for the record, this time even the leakers have warned us). Anyway, there each one with what he says, many of you are going to have to eat some of your words in a couple of days for not being patient
Çok büyük bi beklenti yarattıkları için böyle oldu yoksa bu kadar tepki çekmezdi.
 
Resmen hype yaptım spoiler için uzun zaman sonra heyecanlandırdı. Bundan böyle benim için one piece 3D2Y ile değil bu bölüm ile part 1 ve 2 diye ayrılcak. Bu farklı bir one piece belli.
 
Chapter 1044: “Warrior of Liberation”.
Chapter 1031: “Warrior of Science”.

Güzel detay. sODA bunu sadece Luffy ve Sanji için yapıyor. Böyle ortak çok başlıkları ve içerikleri var ve bu sadece Sanji ile nedense bilmiyorum.

sODA s.çmış afedersiniz şimdi güneşi tezekle sıvamaya çalışıyor benim için özeti budur.

Lastik olmasıyla insan insan meyvesi ne alaka... Hadi Sun Wukong çıksa şekil değişme vs olur anlarız uydururuz tamam da bu ne alaka...

O halde şu akla geliyor Şeytan meyvesi, Gomu Gomu No meyvesi yemiş. Resmen bu ortaya çıkıyor. Hadi Luffy D. olduğu için tanrı ve seçilmiş kişi olarak uyandı desek ona da okeydim de şuan insan meyvesi çıkıp kauçuk olmak nedir arkadaş...

Kılıca meyve yedirdin, kapı koluna meyve yedirdin şimdi de kalkıp şeytan meyvesine mi meyve yedirdin? Anlamadım ki...

Chopper da insan meyvesi yedi o zaman o da el kol bacak uzatsın birşeyler yapsın. Nasıl uyduracak inanın dumur olmuş vaziyetteyim.

Kendi ruhu olan bir zoan meyvesi meyve yedi başka açıklaması olamaz.

sODA son savaşa bağladı... Tanrı Nika vs Kötü Tanrılar Tenriyuular...
 
Redon bölümü eleştirenlere cevap vermiş.
I knew perfectly well that this was going to happen and that the forum was going to be filled with beastly hate without having seen the FULL chapter (for the record, this time even the leakers have warned us). Anyway, there each one with what he says, many of you are going to have to eat some of your words in a couple of days for not being patient
Genelde her spoiler öncesi cidden böyle oluyor. Bölüm çıkınca haaaa o kadar da saçma değilmiş oluyoruz.


Ama bu sefer kıvırması zor. Hükümet neden en başından Luffy'nin peşine düşmedi bu açıklanmadıkça sözlerimizi yememiz zor.
 
Abartıldığını kadar kotu bir durum yok bence.

Kendi çapında istikrarlı.

Bu meyvenin ben de luffy'e ait çıkmasını istemezdim.

Şuan spoilere göre luffy meyveden ibaretmis gibi hissettiriyor.bolumu beklemek lazım.
 
Burası cidden bir şüpheli ama öyle olsa Luffy'nin tekniğini dezavantajı olan bir güç diye yorumlamazdı.

Bu Luffy önce G3 yapıp sonra haki yüklemesi gibi bence Katakuri önce şekil veriyor sonra üstüne haki ekliyor. Bu teknikte direk yapılması için haki elzem olan bir teknik değil bence.

@YonToryu

Dediğimi anlatamamışım. O ayrı konu.
Sonraki panelde kolu küçülüyor, haki basmayı bırakıp kolunu küçültüp sonra haki bastığını düşünmüyorum.


Sonraki panellerde dediğini yapıyor, şekil verip haki basıyor. Bunlarda şeytan meyvesi patterni yok.


Daha sonra yuvarlanmak, yumruğa gürz şekli vermek gibi esneklik gerektiren yerlerde yine şeytan meyvesi patterni görünüyor.



Yukarıdaki mesajımda Luffy'nin sıkıştım demesi anlatıyor her şeyi zaten, Luffy'nin ellerini kızartacak kadar sert silahlanması olan Katakuri'nin hakisi şeytan meyvesi patternli olunca Luffy'yi yutuyor. Mochi özelliği gösteriyor açık bir şekilde. Bunun yanında, bu patterni gördüğümüz 3 kişiden 2'si, şeytan meyvesi özelliklerini gösteriyor zaten haki kullanırken.

Haki elzem değil teknikte evet, orası ayrı. Güç katıyor ama tekniğine. Şekil vermek için haki basmayı bırakması da çok büyük dezavantaj oluşturur, Yılan Adam aşırı hızlı bir formdu. En ufak açık vermemesi gerekiyor adamın. Belki hantal düşmanlara karşı böyle kullanmıyordur hakiyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 70)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık