Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum her dediğine katılıyorum. Ama meyvenin mitolojik zoan çıkması işi acayip batiriyor. Ve premium meyve olmasıda aynı sekilde.

Meyveye olunce dirilme vermis. Görüldüğü üzere Luffy ölüyor kalbi yeniden atmaya başlıyor. Birde mitolojik diyince gotten element uydurma iside ucu açık kalıyor. Mitolojik diye veremeyecegi özellik yok şuan. Baya peygamber meyvesi yapar. Ama lastik olarak kalsaydi sagi solu lastige cevirse. Ve şuan yaptığı gibi bedenine biraz daha hakim olsa kimse bisey demezdi zaten. Meyvede joyboyun meyvesi çıkınca bu hukumettekiler bildiği halde neden luffyi oldurmediler sorusu çıkıyor. Belliki sadece hukumettekiler bilmiyor bu bilgiyi shanksta haiz. Ki gitmiş lastik meyvesini çalmış. Ki tarihi bilen Rayleighinde haiz olmasi lazim joyboyun lastik çocuk olduğu bilgisi. Ray gorunce meyveyle ilgili en azından bir replik sıkıştırması gerekirdi. Rogerlarin başarısız olmasinin sebebi zamanmis gibi görünüyordu ayni zamanda meyveymiste belliki. Reenkarnasyon da net şu saatten sonra olması istenmeyen herşeye sahib oldu bir anda seri iyice. Bir arkadasta yazmış Luffynin bu arcta almadığı power up kalmadı. Hani iyice kör göze parmak oldu artık. Luffynin siradan biri olup lastik meyvesi ile joyboy olma macerasi cok daha iyiydi biz boyle sevmiştik. Reenkarne meyve premium zaten hakide desen soydan mutevellit premium bu durum kalbimi çok kırdı açıkçası. 2 hafta acayip heycan duydum ve sonunda cika çıka bu çıkınca insan üzülüyor gerçekten.
Oda bu yolu tercih etmiş ama meyve özünde yine benzer özelliklerle kaldı. Teach, Gura Gura yediği sıra bir güçle taşıp dolmuştu. Her yerimden güç akıyor diyordu. Luffy de uyandırınca her yerimden eğlence akıyor felan diyor. Meyvelere de önem veriyor ve seride önemli bir yere sahipler. Açıkcası benim hoşuma gitti ve zirve meyve olduğunu da düşünmüyorum. Toon Force denmiş ama öyle bir gücü yok. Sadece G4 G2 G3 gibi tekniklerle dezavantaja girerek yaptığı şeyleri şimdi hakisiz istediği gibi sadece düşüncesiyle yapacak. Bir nevi anca adam akıllı meyveye sahip oldu.

Ayrıca 800 yıldır uyanmaması muhabbetiyle de Luffy'nin hakkını verdi. Joy Boy olunuyormuş onu da gösterdi. Luffy kişiliği ve yapısı ve eğlenceli karakteri sayesinde o meyvenin uyanışını açtı ve Joy Boy olabildi. Olay şu an böyle gözüküyor. Her türlü reenkarne muhabbetlerinden iyidir.
 
Yüzüklerin Efendisi'ndeki olaylara benzettim bazı durumları.
Gandalf'ın yüzükte bir şeyler hissetmesi, Gondor'a gidip en derin mahzenleri araması ve cevaba ulaşması. Halbuki Sauron'un yüzüğü biliniyor hatta İsildur'un Laneti adıyla da anılıyor. Daha sonra kayboluyor ve sanki tüm dünya unutuyor bu yüzüğü. Unutmak demeyelim de efsaneye dönüşüyor artık. Bir de yüzüğün kendi iradesi olmasi gibi durumlar da var.

İm mahzenlere iniyor, cevaplar arıyor Gandalf gibi. Efsane olarak anılan bir meyvenin varlığından emin oluyor. 800 sene boyunca meyve saklanıyor. (Ya da kullanıcıları dünyanın ücra köşelerindeki küçük kasabalarında bilinmiyorlar.) Meyvenin kendi iradesi olması durumu da var.

Algıda seçicilik durumları da olabilir. Ben biraz benzer buldum. :)
 
-Zoan Paramecia tutarsızlığı var. Zoan'ların uyanış ile süper dayanıklılık ve yenilenme, ekstra dönüşüm türleri falan kazandığını gözüme soktu soktu, şimdi Luffy'nin Zoan uyanışına Katakuri ve Dof uyanışı takliti veriyor.
Abi Luffy'nin dövüşlerine artık boşuna kafa yorma. Gorosei bile nasıl isterse öyle dövüşebilir falan demiş.
 
Oda artık sadece yazma ve çizmedeki gerilemesini göstermekle kalmıyor üstelik daha önce inşa ettiği tek tük temel şeyleri de, serinin samimiyetini de bu arkla beraber yıkıyor. Daha harika bölüm diyen var :D Cidden OP fanbase kadar şekilden şekile giren bir fanbase tanımadım. Hiç mi çizginiz olmaz arkadaş. Bir kaç arkadaşım ile OP hala bizim için haftalık sohbet malzemesi ve tartışma konusudur. Eğer bu durum olmasa wano sayesinde özellikle de şu son 2 sayı yüzünden seriyi tamamen bırakmıştım.

Bu arada yaptığı bu reenkarne olayının Naruto'nun son kısımlarına epey benzediğinin (hatta daha kötü hali) o kadar çok farkındaki, Luffy'nin uyanışı sonrası söylediği ilk sözler Naruto'nun Rikudo power-up sonrası söylediği ilk şeyler ile neredeyse aynı :D Ha ama Naruto, Tom ve Jerry çizgi filmine bağlamıyordu işte...



Sıçıp batırırken bile kopyasını çekmekten geri kalmamış :D (Ki Naruto'nun olayı bile teori olarak arklar öncesinden ön görülebilecek, alt yapısı olan bir şeydi. İyi miydi o ayrı ancak bir temel vardı be)

800 yıldır uyanmadı deniyor meyve için. Tek tek isim mi vereyim?
Deneyen oldu da uyandıramamışlar gibi bir ifade yok ki. Kaldı ki hadi diyelim deneyenler oldu e peki bunlar fodder mıydı, iradeli miydi, korkak mıydı, canlı mıydı, cansız mıyıd ? hiç bir bilgi yok. Luffy bile ne kadar geç uyandırdı. Karşılaştığı 2. yonko tarafından 3 kere bayıltılıp 1 kere öldürüldükten sonra uyandı meyve :D :D Meyveyi her kullanan bu tecrübeleri yaşamış mı ki bunun kıyasını yapalım ? :D Sıvanmış bir şeye tüy dikiyorsun savunacağım derken hocam.

Ancak bu wano arkı ile beraber Sanji'yi suiti ve deneysel genleri, Zoro'yu Enma, Luffy'yi nika kurtarmış oldular. Bu da bu üç karaktere yapılan çok büyük ayıplardı yani ve karakterlerin kendi emeklerinin etkisini aşırı derece de söndürdü.

Luffy'nin balını, plot korunaklılığını, meyvesini, genlerini ve diğer insanların ona olan sadakatini kime versek KK olurmuş yani. O İrade, insanları etrafında toplama falan hepsi yalan oldu. Bana da bu kadar güç ve peygamberimsi şans ver benim de etrafıma toplanırlardı zaten :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 159)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık