Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda çizgisini bozmadı. Luffy hakkında istediği şeye hala sadık. Luffy uzayacak şişecek gerilecek diyordu. Şimdi hükümetin tepkisinde özellikle en saçma güç diye bahsediyor. Ne yapacağı belli olmuyor. Luffy gibi yaptığı tekniklerle serinin başlarında sürekli niye saçma şeyler yapıyorsun az ciddi ol replikleriyle çok uyuşuyor. Crocodile Mizu Luffy'i görünce ciddi ol felan diyordu Luffy zaten ciddiyim diyordu ama sağlam bir güç çıkarıyordu ortaya. Doflamingo da G4'ü görünüşünden dolayı gülünç buluyordu. Sonra yediği ilk yumrukta bu nasıl bir saf güç demişti.

Luffy, Kung fu Panda'daki Panda gibi işte eğlenceli bir dövüş tarzına sahip. Joy Boy denilmesinin sebebi de bu bence. Savaşlarını gören dövüşüyor mu eğleniyor mu anlayamıyordu herhalde. Dans etme temasına da uygun.

Kaido'nun Joy Boy olma ile alakalı bence takıntılarına şahit olduk. Saçma sapan hareketlerini bir tek içkiliyken yaptığını gördük. Yani Kaido normalde Joy Boy olamayacak kadar karanlık bir temaya sahip bir adam. Joy Boy olabilmek için kendini içkiye vermiş sarhoş olarak saçma hareketlerde eğlenceli hareketlerde bulunmaya çalışmış. O yüzden sarhoşluğu bozulmasın diye uğraşıyor. Ama bu bünyesine kişiliğine ters olduğu için bütün yapısı bozulmuş farklı farklı kişilikleri oluşmuş. Bir hırsız modu bir cani modu bir flört moduna giriyor.
Olum her dediğine katılıyorum. Ama meyvenin mitolojik zoan çıkması işi acayip batiriyor. Ve premium meyve olmasıda aynı sekilde.

Meyveye olunce dirilme vermis. Görüldüğü üzere Luffy ölüyor kalbi yeniden atmaya başlıyor. Birde mitolojik diyince gotten element uydurma iside ucu açık kalıyor. Mitolojik diye veremeyecegi özellik yok şuan. Baya peygamber meyvesi yapar. Ama lastik olarak kalsaydi sagi solu lastige cevirse. Ve şuan yaptığı gibi bedenine biraz daha hakim olsa kimse bisey demezdi zaten. Meyvede joyboyun meyvesi çıkınca bu hukumettekiler bildiği halde neden luffyi oldurmediler sorusu çıkıyor. Belliki sadece hukumettekiler bilmiyor bu bilgiyi shanksta haiz. Ki gitmiş lastik meyvesini çalmış. Ki tarihi bilen Rayleighinde haiz olmasi lazim joyboyun lastik çocuk olduğu bilgisi. Ray gorunce meyveyle ilgili en azından bir replik sıkıştırması gerekirdi. Rogerlarin başarısız olmasinin sebebi zamanmis gibi görünüyordu ayni zamanda meyveymiste belliki. Reenkarnasyon da net şu saatten sonra olması istenmeyen herşeye sahib oldu bir anda seri iyice. Bir arkadasta yazmış Luffynin bu arcta almadığı power up kalmadı. Hani iyice kör göze parmak oldu artık. Luffynin siradan biri olup lastik meyvesi ile joyboy olma macerasi cok daha iyiydi biz boyle sevmiştik. Reenkarne meyve premium zaten hakide desen soydan mutevellit premium bu durum kalbimi çok kırdı açıkçası. 2 hafta acayip heycan duydum ve sonunda cika çıka bu çıkınca insan üzülüyor gerçekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 185)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık