Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido hayatı boyunca bu kadar küçük dusurulmemistir yemin ediyorum. 🤣

Luffy (who has returned to his normal form) is lying on the ground laughing non-stop, but when he sees Kaidou's “Bolo Breath”, he screams surprised. His eyes also pop out like a cartoon, but it's more excessive than Kaidou's (Luffy acts like Jim Carrey's character in the movie "The Mask").
 
Bölüm güzel gibi sevdim, Oda kapanışta biz fosil kitleye değil de daha çok yeni okuyucularına oynayacak gibi duruyor. Roger ve tayfasının gülmesinin sebebi Nika meyvesini kullanan Joy Boy'un adada eblekçe bir şeyler bırakmasından kaynaklı gibi. Zunesha'nın Joy Boy döndü demesi de tamamen meyvenin uyanışıyla alakalıymış gibi duruyor.

Benim anlamadığım kısım Shanks kayıp yüzyılı görmeye gitmemişti o tayfayla birlikte nereden biliyor bunları da gidip bu meyveyi çalıyor tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Shanks harbi harbi hain ejder çıktı gibi.
 
Linkle beni, tekrar okuyayım orayi. Yiyip yiyip uyandırılamayan meyve kısmın.

Meyve uyandirilmadi 800 yıldır joyboydan sonra meyveyi yiyen kimsenin olduğunu düşünmüyorum.
Sen nasıl olduğunu düşünüyorsun peki?

"800 yıldır meyveyi elimize geçirmeye çalışıyoruz ama kaçıyor bizden" demişler. Meyve gizli bir yerde olsaydı böyle bir şey denmezdi. Meyveyi bulmuşlar belli ki defalarca kez. Meyve yuvarlanarak veya top gibi sekerek mi kaçtı bu adamlardan?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık