Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smilw meyvelerinin yan etkisi olan gülme acaba Nika'dan mı geliyor? Belki Nika'dqn yola çıkılarak tüm şeytan meyveleri var oldu.
SMILE meyveleri suni meyve. Hayvan genleriyle yapıyorlar. Başarısız olduğunda da muhtemelen beyindeki belli genleri bozduğundan Psödobulbar etkisine benzer bir rahatsızlık yaratıyor.
 
Tam bölüm özetini okudum. Bir şeyler çok yanlış. Ya global bir trolleme operasyonu dönüyor ya da Oda yazarlığı salmış ki bu bayağı düşük ihtimal. Bölümdeki çoğu şey, fanların forumlarda kafalarında kurduğu troll olaylar. Tutarsızlıklar diz boyu;
-Sarı saçlı gorosei birkaç bölüm önce meyve isminin değişmiş olmasına bile anlam veremeyip neden diye sorarken şimdi meyveyle ilgili açıklamayı kendisi yapıyor.
-Bir önceki bölüm "kazananların bahaneye ihtiyacı yoktur" diye Kaido, şimdi gomenne Luffy-kun, öyle kazanmak istememiştim, beni affet, seni seviyorum ❤ diyor. Tutarsız
-Luffy'nin çizimleri kesinlikle Oda'nın kalemi değil. 15 yıldır okuyorum, kendim de tasarımcıyım. Mümkün değil. Ya yardımcılarına çizdiriyor artık ya da seriyi Redon'a sattı, artık redon çiziyor.
-Zoan Paramecia tutarsızlığı var. Zoan'ların uyanış ile süper dayanıklılık ve yenilenme, ekstra dönüşüm türleri falan kazandığını gözüme soktu soktu, şimdi Luffy'nin Zoan uyanışına Katakuri ve Dof uyanışı takliti veriyor.
-Özetteki cümleler aşırı saçma yazılmış

Neyse sanırım Eichiro Oda öldü ya da aşırı hasta ve bunu gizliyorlar. Birileri de seriyi kendi kendine çizmeye çalışıyor. Ben hala inkar ediyorum bu spoiler'ı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 105)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık